Νότης Σφακιανάκης: Η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ και οι… λιτές δηλώσεις στους δημοσιογράφους!

Κάθε δήλωσή του γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, κάθε του ατάκα θέμα συζήτησης… ο Νότης Σφακιανάκης είναι αναμφίβολα ο καλλιτέχνης που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητος όταν βρεθεί μπροστά στις κάμερες, αλλά και όταν κάνει δημόσιες δηλώσεις!
Τι συνέβη, όμως, χθες (Δευτέρα 1/12) στην παρουσίαση του νέου του άλμπουμ με τίτλο “Μαζί” που κυκλοφορεί από την Cobalt;

Το ραντεβού δόθηκε με τον Δρόμο FM στο Gazoo με τον Νότη να επιλέγει να κάνει μια… secret παρουσίαση για λίγους καλούς του φίλους και συνεργάτες. Εκεί βρέθηκε και η Πέγκυ Ζήνα που φέτος θα συνεργαστεί μαζί του, στο Φωταέριο. (δες εδώ φωτογραφίες)
Ιδιαίτερα χαρούμενος ο γνωστός ερμηνευτής παρουσίασε και τα 16 τραγούδια του νέου του δίσκου δηλώνοντας πως πρόκειται για μια ξεχωριστή δουλειά. Και αυτήν τη φορά δεν έλειψαν… οι απόψεις του για την πολιτική, η ενόχλησή του όταν ο κόσμος έκανε λίγο παραπάνω φασαρία και δεν τον άκουγε (Νότης είναι αυτός…) και οι …ατάκες του!

“Ο κόσμος να ξέρει τι θα ψηφίσει”, έλεγε σε όσους βρέθηκαν εκεί δίνοντας τη δική του πολιτική άποψη… ενώ οι δηλώσεις στους δημοσιογράφους αυτήν τη φορά ήταν λακωνικές και αφορούσαν μόνο τη νέα δισκογραφική δουλειά του!

Δες φωτογραφίες:

Νότης Σφακιανάκης

Shaya

Γιώργος Λύρας, Shaya

Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Λύρας

Read More

And More