Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.03.2014 | 18:25

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι πιο sexy γυναίκες όλων των εποχών! Φωτογραφίες

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι πιο sexy γυναίκες όλων των εποχών! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ημέρα τιμής και αγάπης στις γυναίκες της ζωής μας είναι η σημερινή! Κάθε χρόνο γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δείχνοντας πόσο ξεχωριστά είναι αυτά τα πλάσματα. Οι μαμάδες, οι αδερφές, οι κολλητές μας, εμείς. Οι άντρες εκφράζουν την συμπάθειά τους προς το “αδύναμο” φύλο με ιδιαίτερες χειρονομίες, ευχές, λουλούδια και τρυφερά μηνύματα. Όλες αξίζουμε το καλύτερο και όχι μόνο αυτή την ημέρα! Πώς ξεκίνησε όμως, και καθιερώθηκε ο εορτασμός της συγκεκριμένης γιορτής;

Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η πρώτη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ και υιοθετήθηκε δύο χρόνια αργότερα από τη Σοσιαλιστική Διεθνή.

Μετά την επικράτηση της Οκτωβριανής Επανάστασης στη Ρωσία, η φεμινίστρια Αλεξάνδρα Κολοντάι έπεισε τον Λένιν να καθιερώσει την 8η Μαρτίου ως επίσημη Αργία. Γρήγορα, όμως, η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας έχασε το πολιτικό της υπόβαθρο και εορτάζεται ως έκφραση συμπαθείας των ανδρών προς τις γυναίκες.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας το TLIFE σου παρουσιάζει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και σέξυ γυναίκες όλων των εποχών. Ο κατάλογος είναι μεγάλος και σε αυτόν βλέπουμε πολλά ονόματα διάσημων γυναικών από την Grace Kelly, την Marilyn Monroe και την Rita Hayworth μέχρι και τις πιο σύγχρονες Shakira, Rihanna και Jennifer Lopez.

Photo Gallery

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10