To Dancing with the stars και ο Παντελής Παντελίδης ψηφίζουν Λευτέρη Πανταζή!

Έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Frangelico Upper Class όπου εμφανίζεται αυτή την εποχή με τεράστια επιτυχία. Ο λόγος για το Λευτέρη Πανταζή που κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε ένα κατάμεστο μαγαζί που τον αποθεώνει.

Το μεγάλο του ίνδαλμα έσπευσε να απολαύσει και ο Παντελής Παντελίδης ο τραγουδιστής-φαινόμενο που τα τελευταία 2 χρόνια έχει σαρώσει τα μουσικά δρώμενα.

Οι δύο καλλιτέχνες βρήκαν το χρόνο να πούνε τα νέα τους και να τραγουδήσουν μαζί, κάτι που και οι δύο το ήθελαν πολύ.

Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε και ένας από τους πρωταγωνιστές του επιτυχημένου show του Ant-1 “Dancing with the stars” ο Θάνος Καληώρας.

Ο Λευτέρης δεν άργησε να βρεθεί δίπλα του και δίνοντάς του το μικρόφωνο το κοινό ξαφνιάστηκε ευχάριστα με την εξαιρετική φωνή του ηθοποιού.

«Πιστός» στο ραντεβού του με το κοινό ο ΛΕ-ΠΑ «Ξαναγύρισε» στην παραλιακή και έχει μονοπωλήσει τη διασκέδαση!

Στο πλάι του ένας παλιός γνώριμος του νυχτερινού κέντρου, ο Ανδρέας Στάμος παρουσιάζει ένα δυνατό πρόγραμμα με τραγούδια-σταθμούς όπως «Πόσο θα’θελα» «Απόψε είσαι εδώ» «Απότομα βραδιάζει» και.

Πιο sexy από ποτέ η Χριστίνα Κολέτσα κόβει την ανάσα με την εκρηκτική της εμφάνιση και «Τα έκανε όλα στάχτη»! Η Χριστίνα αποδυκνύει για μια ακόμη φορά πώς έχει την «Έκτη Αίσθηση» και ξέρει να μας κάνει να περνάμε «Πιο καλά».

Ο Λευτέρης Πανταζής, ο Ανδρέας Στάμος και η Χριστίνα Κολέτσα έχουν τη συνταγή για να κάνουν τα βράδια μας πλουσιότερα σε κέφι, μουσική και χορό…

Read More

And More