Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.03.2015 | 12:36
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Συνάντησε τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό!

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Συνάντησε τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μέχρι την Ιταλία και το Βατικανό ταξίδεψε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και σε κλίμα συγκίνησης συνάντησε τον Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Φραγκίσκος.
 
Η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συναντήθηκε με τον Πάπα, αμέσως μετά την Γενική Ακρόαση που έγινε μπροστά από την Βασιλική του Αγίου Πέτρου, όπου ευλόγησε τους πιστούς που κατέφτασαν στο Βατικανό από ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ημέρα που ήταν αφιερωμένη στην οικογένεια, στον ρόλο των μεγαλυτέρων στην ζωή των παιδιών και στην προσπάθεια της εκκλησίας να ενθαρρύνει τον δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στις γενεές.

 
Ο Πάπας τίμησε ιδιαίτερα την κυρία Βαρδινογιάννη, την οποία κάλεσε να παρακολουθήσει την τελετή στον χώρο των επισήμων, στην πιο τιμητική θέση δεξιά του. Παρόντες επίσης στον χώρο των επισήμων ήταν καρδινάλιοι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αριστερά του Πάπα.

 
Η συνάντηση είχε ως επίκεντρο το ανθρωπιστικό έργο που υπηρετεί η κα Βαρδινογιάννη και ο Πάπας την διαβεβαίωσε για τη στήριξή του, την ενθάρρυνε να συνεχίσει με την ίδια δύναμη και αφοσίωση το έργο της και της έδωσε την ευλογία του.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 14:05

Top 10