Παπουτσάκη – Τζιόβας: Πού πέρασαν τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου; Δες φωτογραφίες

Με ένα ξεχωριστό τρόπο αποφάσισαν να περάσουν τη γιορτή των ερωτευμένων η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό bar-restaurant και διασκέδασε τον κόσμο παρουσιάζοντας ένα γνωστό και αγαπημένο παραμύθι των αδελφών Γκριμ.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ και έχοντας τελειώσει τις θεατρικές τους υποχρεώσεις ο Ορέστης και η Κατερίνα έβγαλαν τον παιδικό τους αυθορμητισμό και βρέθηκαν στο Altamira, όπου αφηγήθηκαν το παραμύθι “Τριανταφυλλένια” σε μια ρομαντική και άκρως ερωτική βραδιά. Το γνωστό ζευγάρι με πολύ κέφι και ενθουσιασμό “ταξίδεψε” τους θαμώνες του μαγαζιού σε έναν παραμυθένιο κόσμο, με πολύ μουσική και τραγούδια.

Η εμφάνισή τους έγινε στο πλαίσιο των βραδιών παραμυθιού που οργανώνονται και οι δυο τους επέλεξαν να βρεθούν εκεί το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι αφηγήθηκε το παραμύθι με τη συνοδεία της πιάνου και του πολίτικου λαούτου.

Στη βραδιά βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης που συμμετέχει στις Δευτέρες παραμυθιών, αλλά και ο συμπρωταγωνιστής της Κατερίνας Παπουτσάκη στην ταινία “Έτερον ήμισυ”, Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι την προηγούμενη Δευτέρα στη συγκεκριμένη διοργάνωση είχε βρεθεί η Μαρία Σολωμού, όπου αφηγήθηκε το δικό της παραμύθι.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Read More

And More