Οι “καυτές” στιγμές του “Harry” με την “Pippa”! Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για την ερωτική ατμόσφαιρα που υπήρχε ανάμεσα στην Pippa Middleton και τον αδελφό του πρίγκιπα William, Harry. Τι από όλα αυτά όμως ήταν αλήθεια; Νέες φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν πως τα αδέλφια του βασιλικού ζευγαριού ήρθαν τελικά πιο κοντά, ή μήπως όχι;
Στις φωτογραφίες της Alison Jackson που δημοσίευσε η Daily Mail, οι δυο νέοι εμφανίζονται σε πολύ τρυφερές και προσωπικές στιγμές. Το χέρι του Harry βρίσκεται στα οπίσθια της Pippa κι εκείνη βγαίνει από το δωμάτιο του φορώντας μόνο το σακάκι του. Ακόμη, τον ταϊζει στο στόμα κι εκείνος δεν ξεκολλά στιγμή από κοντά της.

Όλα αυτά τα στιγμιότυπα θα μπορούσαν να αποτελέσουν αδιάψευστη απόδειξη ότι στο βασιλικό γάμο ξεκίνησε ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα στον Harry και την Pippa. Θα μπορούσαν… αν δεν άνηκαν στην φαντασία της Alison Jackson που επιστράτευσε σωσίες του Harry και της Pippa για τη δημιουργία αυτών των φωτογραφιών.

Η Jackson, άλλωστε, φημίζεται για τις σατιρικές της φωτογραφίες και τις πρωτότυπες εμπνεύσεις της. Αξίζει να αναφέρουμε μόνο ότι η κοπέλα που ενσαρκώνει την Pippa είναι η 32χρονη Sarah Carrington που έχει ξαναδουλέψει με την γνωστή φωτογράφο, ως σωσίας της αδελφής της Δούκισσας του Cambridge.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More