Πρίγκιπας Αλβέρτος – Charlene: Τα τρυφερά φιλιά και η συνάντηση με τον Robbie Williams! Φωτογραφίες

Σε εορταστικούς ρυθμούς ήταν το Σαββατοκύριακο το Μονακό καθώς ο Πρίγκιπας Αλβέρτος γιόρτασε τα 10 χρόνια του στο θρόνο. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, Charlene.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου εορτασμού το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό στις δημόσιες εμφανίσεις του, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να μη διστάζει να φιλήσει δημόσια τη σύντροφό του.

Από τις εκδήλωσεις δεν έλειψαν και τα δίδυμα παιδιά τους, πρίγκιπας Jacques και πριγκίπισσα Gabriella τα οποία βέβαια φρόντιζαν οι νταντάδες τους όσο η μαμά και ο μπαμπάς μιλούσαν στον κόσμο.

Το highligt στη δεύτερη μέρα των εορτασμών ήταν η συναυλία του Robbie Williams. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος τον καλωσόρισε στο Μονακό, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν. Μαζί με τον Άγγλο τραγουδιστή ήταν και η σύζυγός του, Ayda Field.

O Robbie, που το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να τον απολαύσει πριν από λίγες εβδομάδες στη Μαλακάσα, ευχαρίστησε μέσα από το twitter του το ζεύγος, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με την σύντροφό του στην οποία φαίνεται ότι τη διαμονή τους.

Read More

And More