Αναβάλλεται η πρεμιέρα του DWTS3! Φωτογραφίες από τις πρόβες

Η ώρα που θα δεις τους αγαπημένους σου celebrities να επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες φτάνει! Το Dancing with the stars 3 ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή αλλά παρόλα αυτά, λόγω της ψηφοφορίας στη Βουλή, θα το δούμε μέσα από την συχνότητα του ANT1 την ερχόμενη Κυριακή.

Στη θέση του χορευτικού show στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαίδου, θα δούμε να εμφανίζεται έκτακτη, πολιτική εκπομπή, την παρουσίαση της οποίας θα αναλλάβει η Μαρία Χούκλη.

Oι Αντεννικοί έκριναν πως οι πολιτικές εξελίξεις είναι κάτι παραπάνω απο σημαντικές για να τους γυρίσουν την πλάτη και έτσι τροποποιούν αιφνιδιαστικά το πρόγραμμά τους

Οι τελευταίες πρόβες του Dancing

Οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στο χορευτικό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν ξεκινήσει τις πρόβες τους εδώ και αρκετές μέρες έτσι ώστε να είναι έτοιμη για την λαμπερή πρεμιέρα!

Την θέση της παρουσιάστριας θα έχει και φέτος η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ το κλίμα από τα παρασκήνια θα μας μεταφέρει σε κάθε live ο περσινός νικητής, Αργύρης Αγγέλου. Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα αποτελείται από τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννη Λάτσιο, Φωκά Ευαγγελινό, Αλέξη Κωστάλα και new entry την Γκαλένα Βελίκοβα.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για το show! Η χαρά και ο ενθουσιασμός των καλλιτεχνών που συμμετέχουν είναι μεγάλος και τον μοιράζονται με τους φίλους τους μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο twitter.

Κατά την διάρκεια της σημερινής πρόβας ο Γιάννης Αιβάζης ανέβασε κάποιες φωτογραφίες με τα ανάλογα σχόλια!

O ηθοποιός από νωρίς το Σάββατο ξεκίνησε τις πρόβες στο στούντιο του show και φρόντισε να μας δώσει μία μικρή γεύση…

…από το παρκέ

…τα παπούτσια του

…την κριτική επιτροπή

…τους άλλους χορευτές

Το ίδιο όμως έκανε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενη που ξεκινάει το show!

Οι υπόλοιποι stars που θα χορέψουν στο Dancing είναι οι Γιώργος Τσαλίκης, Σπύρος Σούλης, Νίκος Αναδιώτης, Ηλίας Βρεττός, Κώστας Κρομμύδας, Βάνα Μπάρμπα, Νικολέττα Ράλλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Λάουρα Νάργες, Κέλλυ Κελεκίδου, Μαριάντα Πιερίδη, Βάσια Τριφύλλη.

Read More

And More