Α. Ρέμος – Υ. Μπόσνιακ: Γιατί δεν παντρεύονται;

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ και παρόλο που ζουν ήδη σαν παντρεμένοι κάτι τους εμποδίζει να ανέβουν τα σκαλια της εκκλησίας.
Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι σχεδόν ενάμιση χρόνο μαζί. Από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού εκείνη έχει μετακομίσει στο πολυτελές σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο 41χρονος τραγουδιστής και το 26χρονο μοντέλο από την Κροατία ζουν σαν παντρεμένοι, αλλά ο Αντώνης δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΟΚ”, οι φίλοι του λένε πως ο Αντώνης θέλει πολύ να κάνει οικογένεια, ενώ ο ίδιος απαντάει διπλωματικά με χαμόγελο: “Εδώ και χρόνια είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, αλλά δεν βρίσκω τρόπο για να το πραγματοποιήσω». Οι ίδιοι φίλοι του λένε πως, αν και η Υβόννη είναι η πρώτη γυναίκα που άγγιξε την καρδιά του μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια, αυτή την περίοδο το τελευταίο πράγμα που είναι στο μυαλό του είναι ο γάμος. “Αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες… Αν δεν ξεπληρώσει τις οφειλές του, δεν θα επισημοποιήσει τη σχέση τους”, αποκάλυψε άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον.
Παρόλα αυτά, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι ερωτευμένο και να περνά χρόνο μαζί. Το προηγούμενο, μάλιστα Σάββατο ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” και του “HELLO!” τους απαθανάτισε στην απογευματινή τους βόλτα στο Κολωνάκι.
Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” και το “HELLO!” που κυκλοφορούν!

Read More

And More