Α. Ρέμος – Υ. Μπόσνιακ: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια! Δες φωτογραφίες

Μια ακόμη βραδινή έξοδο στην νυχτερινή Αθήνα έκανε ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ. Μπορεί πριν λίγες μέρες το ζευγάρι να χωρίστηκε για λίγο, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, άλλα μόλις βρήκαν χρόνο οι δυο τους βγήκαν και διασκέδασαν ως το πρωί.
Το επαγγελματικό πρόγραμμα και των δυο ήταν αρκετά φορτωμένο, καθώς ο Αντώνης Ρέμος είχε κάνει ένα ταξίδι για μια συναυλία στο Βελιγράδι, ενώ η Υβόννη προετοιμαζόταν για το Athens Xclusive Designers Week της περασμένης εβδομάδας. Μόλις οι δυο τους, όμως, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους βγήκαν να διασκεδάσουν.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε το βράδυ της Πέμπτης στο νυχτερινό κέντρο Vox, όπου τραγουδά ο Κωσταντίνος Αργυρός. Ο Αντώνης, μάλιστα, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το “Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια” και το “Δυο ψέματα” μαζί με τον Κωνσταντίνο, ενώ τα λουλούδια έπεφταν βροχή.

Η Υβόννη δεν σταμάτησε να κοιτά τον αγαπημένο της και να τον χειροκροτεί.
Να αναφέρουμε ότι το ίδιο βράδυ βρέθηκε στο Vox και η Δέσποινα Ολυμπίου, που συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο πριν μερικά χρόνια, διασκέδασε με την παρέα της και τραγούδησε τις επιτυχίες της “Θυμάμαι όσα είχες πει” και “Πες το δυνατά”.

Read More

And More