Α. Ρέμος – Υ. Μπόσνιακ: Ρομαντική βραδινή έξοδος για δυο! Φωτογραφίες

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Το γνωστό ζευγάρι που θα περάσει μαζί τα φετινά Χριστούγεννα διασκέδασε την Κυριακή ακούγοντας τα μοναδικά τραγούδια του Γιάννη Πάριο.
Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια ρομαντική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να απολαύσουν τα τραγούδια του πιο ερωτικού ερμηνευτή της χώρας. Έτσι, βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς και παρακολούθησαν την μουσική παράσταση “Όλα μου τα σ’ αγαπώ” με τον Γιάννη Πάριο να καθηλώνει το κοινό.
Ο γνωστός ερμηνευτής αυτοβιογραφείται τραγουδώντας όλα όσα αγάπησε, όλα όσα στιγμάτισαν τις μοναχικές στιγμές του, εικόνες γεμάτες φεγγαρόφωτο και θάλασσα λουσμένες μουσική και λόγια αγάπης. Ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιό του, ανακαλεί στιγμές, προσθέτει λόγια, “Υπάρχει” πιο δυναμικά από ποτέ.
Ο Αντώνης και η Υβόννη, μάλιστα, φαίνεται πως έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Παλλάς, καθώς ο Γιάννης Πάριος, με τον οποίο άλλωστε έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους αγαπημένους τους ερμηνευτές.
Δες φωτογραφίες:

/

/

Read More

And More