Rocky Horror Show: Το TLIFE στις πρόβες του θρυλικού μιούζικαλ!

Λίγο πριν το θρυλικό rock ’n’ roll μιούζικαλ όλων των εποχών Rocky Horror Show σηκώσει αυλαία στο Rex, το TLIFE βρέθηκε στις τελευταίες πρόβες για να σου δώσει μια πρώτη γεύση από όλα όσα θα δούμε στη σκηνή.
Με τον Γιώργο Μαζωνάκη, να παίρνει το βάφτισμα του πυρός σε ρόλο αφηγητή και μια σειρά από αξιόλογους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ρόλους το Rex μεταμορφώνεται σε ένα τρομακτικό πύργο στα πρότυπα του αμερικάνικου καμπαρέ και εντυπωσιάζει.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Νάντια Μπουλέ με τον Μάξιμο Μουρμούρη, την Τζένη Θεωνά, την Βασιλική Τρουφάκου, τον Ιβάν Σβιτάιλο, αλλά και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στο ρόλο του ανατρεπτικού τραβεστί.
Η υπόθεση πραγματεύεται την περιπέτεια του Μπραντ και της Τζάνετ, ενός αρραβωνιασμένου νεαρού ζευγαριού, εκπροσώπων της πουριτανικής μεσοαστικής τάξης, που παγιδεύεται στον πύργο όπου ζει το εξωγήινο τραβεστί Φρανκ-ν-Φέρτερ με ένα τσούρμο εξωφρενικών υπηρετών.
Εκεί γίνονται μάρτυρες της “δημιουργίας” του Ρόκι Χόρορ, ενός άντρα πλασμένου για να ικανοποιεί κάθε όρεξη του Φρανκ. Επιπλέον, το ζευγάρι γεύεται τις ηδονές της σεξουαλικής ελευθεριότητας, αλλά και τον τρόμο από τους αλλεπάλληλους φόνους. Μετά από τη νύχτα αυτή, “τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο”, όπως αναφέρεται συχνά στους στίχους των τραγουδιών.
Αλλόκοτα όντα, παράδοξες καταστάσεις, προδοσίες, παραφορά, τρέλα, σεξ, χιούμορ και πάνω απ’ όλα άφθονη μουσική συνθέτουν το ψηφιδωτό αυτού που έμελε να γίνει ένα από τα πλέον επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών.

Το μιούζικαλ ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Δες φωτογραφίες από τις πρόβες:

Read More

And More