Μ. Μπεκατώρου: Στιγμές χαλάρωσης στη Ρόδο με τον σύζυγό της! Φωτογραφίες

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο έκανε αυτές τις μέρες η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στη Ρόδο για τις καλοκαιρινές διακοπές της και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Ο περσινός χειμώνας ήταν σίγουρα πολύ δημιουργικός, αλλά και κουραστικός για την Μαρία Μπεκατώρου που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην παρουσίαση του “Your Face Sounds Familiar” και κέρδισε το στοίχημα. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα των διακοπών και εκείνη βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της και τους φίλους τους στο νησί των Ιπποτών.

/

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στις ήρεμες στιγμές που πέρασε στο ξενοδοχείο Rodos Palace που μένει με τον Αντώνη της. Εκεί βρέθηκαν και η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη και την μικρή Ισμήνη και συναντήθηκαν με την Μαρία και τον σύζυγό της.

/

Το γνωστό ζευγάρι, μάλιστα, πέρα από τις βουτιές στη θάλασσα και τις στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα, έκανε τις βόλτες του στην Παλιά Πόλη, βρέθηκε στα εγκαίνια τον νέου εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι και απόλαυσε τη μοναδική συναυλία του Νίκου Βέρτη στο Λιμάνι της Ρόδου.

/

Δες φωτογραφίες:

Η Μαρία Μπεκατώρου στο ξενοδοχείο στη Ρόδο με τον σύζυγό της
/

/

/

Βόλτα για το ζευγάρι στην Παλιά Πόλη
/

/

Με την Μαρία Κορινθίου, την μικρή Ισμήνη και τον Γιάννη Αϊβάζη λίγο πριν τη συναυλία του Νίκου Βέρτη!
/

Read More

And More