Ρ. Κορομηλά: Παρουσίασε χθες τα πρώτα παιδικά της βιβλία! Δες ποιοι πήγαν

Το ντεμπούτο της ως συγγραφέας παιδικών βιβλίων έκανε χθες το απόγευμα η Ρούλα Κορομηλά και μας παρουσίασε τα δυο παιδιά της… το “Νέφη” και το “Ελάφι”. Πρόκειται για το νέο εγχείρημα της γνωστής παρουσιάστριας που ήδη έχει αρχίσει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
Η Ρούλα γυρίζει σελίδα στη ζωή της, αφήνει για λίγο στην άκρη τα τηλεοπτικά και μπαίνει στην μαγεία των παιδικών παραμυθιών και στην αθωότητα των λιλιπούτειων θαυμαστών της που περιμένουν ανυπόμονα να διαβάσουν τα δυο βιβλία της.

Η παρουσίαση των παιδικών βιβλίων “Νέφης Συννέφης –Να είσαι πάντα ο εαυτός σου” και “Το ελάφι και το αγριολούλουδο” που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μίνωας έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο κατάστημα Public στο “The Mall Athens”. Εκεί βρέθηκαν και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Ρούλας για να την στηρίξουν. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Μαρία Ηλιάκη, ο Μάκης Πουνέντης, η Λόλα Νταϊφά και πολλοί άλλοι.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Ρούλα Κορομηλά διάβασε αποσπάσματα από τα παραμύθια της με τον δικό της υπέροχο, μοναδικό τρόπο και υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων της. Η ίδια μάλιστα, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους μικρούς της φίλους, που γέμισαν το χώρο του Public με τις φωνούλες και τα παιχνίδια τους.
Δες φωτογραφίες από την παρουσίαση:

Read More

And More