Κ. Ζυγούλη: Το τρυφερό φιλί στον Σάκη Ρουβά μετά την παράσταση στο Ηρώδειο!

Μια μοναδική εμφάνιση στο Ηρώδειο έκανε χθες βράδυ ο Σάκης Ρουβάς και από το πλευρό του δεν έλειπε η Κάτια Ζυγούλη. Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε ως Θεός Διόνυσος στη σκηνή, ολοκληρώνοντας τις επιτυχημένες παραστάσεις με τις Βάκχες, σε δυο τελευταίες εμφανίσεις στο Ηρώδειο.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε στη μαγική βραδιά και την σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη σε μια από τις σπάνιες επίσημες εμφανίσεις της. Και μπορεί η φροντίδα των τριών παιδιών, τώρα που είναι και σε μικρή ηλικία, να μην της αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο, όταν πρόκειται για τον σύντροφό της όμως, είναι πάντα εκεί.

Έτσι και χθες τον απόλαυσε ως Θεό Διόνυσο, σε ένα από τα πρώτα καθίσματα του θεάτρου και μόλις τελείωσε η παράσταση, βρέθηκε κοντά του για να τον συγχαρεί. Πάνω στον ενθουσιασμό της μάλιστα, του έδωσε ένα τρυφερό φιλί και έκανε τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.
Δες φωτογραφίες:
H εντυπωσιακή εμφάνιση της Κάτιας

Το φιλί στον Σάκη

Αγκαλιά μπροστά στα φωτογραφικά φλας

Stay tuned σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες από τους επώνυμους που βρέθηκαν στην παράσταση και μεγάλο διαγωνισμός με δωρεάν προσκλήσεις για την αποψινή παράσταση του Σάκη στο Ηρώδειο.

Read More

And More