Μ. Σεφερλής: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση δίπλα στην σύζυγο και το γιο του!

“Είμαστε ο ένας καθρέφτης του άλλου” δηλώνουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ποζάροντας μαζί με τον γιο τους, Χάρη. Φορώντας τα καλά τους ρούχα και το πιο λαμπερό τους χαμόγελο φωτογραφίζονται και μιλούν στο περιοδικό YOU για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, για την κοινή τους ζωή και τη σχέση τους μετά από 11 χρόνια γάμου.

Ο Μάρκος αυτή την περίοδο κάνει διπλές εμφανίσεις στο Rex (κέρδισε προσκλήσεις στον διαγωνισμό του TLIFE) και στο Περοκέ και σπάει ταμεία με παραστάσεις sold out. “Ο Μάρκος όταν ετοιμάζει μια δουλειά, δεν έρχεται σπίτι, μένει στο ξενοδοχείο. Σε όποιο θέατρο παίζει, φροντίζει δίπλα να έχει ξενοδοχείο”, εκμυστηρεύεται η Έλενα Τσαβαλιά στο περιοδικό για τον σύζυγό της.

“Η Έλενα είναι ιδανική για σπίτι αλλά είναι και χύμα. Είναι η γυναίκα που δεν σου κάνει ποτέ παρατηρήσεις πού είσαι και τι κάνεις”, υποστηρίζει από την δική του μεριά ο ηθοποιός. “Νιώθω ευτυχισμένος που έχω τόσο όμορφη οικογένεια. Η Έλενα είναι το γούρι μου, ένα στήριγμα μεγάλο. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή μου…”, συνεχίζει ο Μάρκος.

“Ο Χάρης έχει πάρει το χιούμορ του Μάρκου, την επιμονή και το πείσμα μου, αλλά είναι τρυφερός, ψυχούλα σαν τον μπαμπά του”, αποκαλύπτει η ηθοποιός για τον 8χρονο γιο τους. Ο μικρός από την άλλη, ξετρελάθηκε με την ιδέα της φωτογράφισης. “Μαμά εγώ δεν θα πάω να διαβάσω Ιστορία, είπα στην κυρία ότι σήμερα έχω φωτογράφιση και συνέντευξη”, είπε στην Έλενα κι εκείνη φρόντισε να του κόψει την φόρα με ένα αυστηρό βλέμμα.

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More