Φ. Σκορδά: Στο πλευρό των παιδιών του συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”! Φωτογραφίες

Για μια κόμη φορά βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη και έζησε στιγμές χαράς και παιχνιδιού με τους λιλιπούτειους ήρωες του συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια και η PLAYMOBIL υποδέχτηκαν τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» στo πλαίσιo του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, το PLAYMOBIL play & give, το οποίο υλοποιείται για δεύτερη φορά,
Το PLAYMOBIL play & give και φέτος δημιουργεί δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες αποκλειστικά για την Ελλάδα, με έμπνευση από τα δημοφιλέστερα θέματα των παιδιών, για έναν αναγνωρισμένο κοινωνικό σκοπό.

Οι συλλεκτικές φιγούρες κατασκευάζονται αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και τον συγκεκριμένο σκοπό, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθεί, στο σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ” για την ενίσχυση του νέου του έργου. Οι νέες φιγούρες, η παραμυθένια Βασίλισσα και ο γενναίος Ιππότης, γίνονται σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό. Ήδη διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Τα παιδιά έπαιξαν ξέγνοιαστα με την Φαίη και ψυχαγωγήθηκαν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ενώ, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε με όλα τα παιδιά και έπαιξε μαζί τους δίνοντάς τους στιγμές χαράς! Άλλωστε μετά την γέννηση του γιου της Γιάννη ξέρει καλύτερα τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.
Δες φωτογραφίες από τα παιχνίδια της Φαίης με τα παιδιά:

Read More

And More