Θ. Μαραντίνης: Σκόρπισε χαμόγελα χαράς στους μικρούς ήρωες του Παιδικού Χωριού SOS!

Στο Παιδικό Χωριό SOS βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Θοδωρής Μαραντίνης γεμίζοντας χαμόγελα χαράς και ευτυχίας τα παιδιά που βρίσκονται εκεί. Ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου για το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης επισκεύτηκε το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη για να μοιράσει δώρα και να μιλήσει με τα παιδιά από κοντά μιας και τους έχει αφοιερώσει το καινούργιο τραγούδι των Onirama “Στην Πόλη των Αγγέλων”.

/

Εκεί τα παιδιά τον περίμεναν με μεγάλο ενθουσιασμό. Φωτογραφήθηκαν μαζί του, του ζήτησαν αυτόγραφα και του έκαναν συνεχώς διάφορες ερωτήσεις. Εκείνος μίλησε με όλα με μεγάλη χαρά και έπαιξε μαζί τους. Κοντά του βρέθηκε και ο διευθυντής του παιδικού χωριού κος Παπαδάκης που φρόντισε να τον ξεναγήσει στις εγκαταστάσεις και να τον ενημερώσει για τη λειτουργία του χωριού.

/

Το τραγούδι του “Στην Πόλη των Αγγέλων” δημιουργήθηκε με τη βοήθεια των παιδιών της παιδικής χορωδίας ROSARTE κι αφιερώνεται στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και στα παιδιά όλου του κόσμου.
Τους στίχους στο τραγούδι υπογράφει ο Θοδωρής Μαραντίνης, όπως και τη μουσική μαζί με τον Γιώργο Κοκονίδη. Δες το video clip εδώ.
Ο Θοδωρής, μάλιστα, πριν λίγες μέρες μίλησε και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου γι’ αυτήν την ξεχωριστή πράξη αγάπης.
Δες το Video:

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας αποτελούν ένα ενεργό πυρήνα της Ελληνικής κοινωνίας και δραστηριοποιούνται, σε πανελλαδική βάση μέσα από λειτουργία προγραμμάτων που στοχεύουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων που κυρίως πλήττουν τα παιδιά. Σήμερα έχουν να επιδείξουν ένα σημαντικό έργο που έχει πάντα ως στόχο τη φροντίδα και προστασία των παιδιών, με τη δημιουργία κλειστών και ανοιχτών δομών.
Αν θέλεις να στηρίξεις κι εσύ έμπρακτα την προσπάθεια των Onirama κατέβασε το τραγούδι από το i-tunes.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

Read More

And More