Ο Τρωικός Πόλεμος έκανε επίσημη πρεμιέρα! Δες ποιοι celebrities απόλαυσαν το υπερθέαμα

Ένα όμορφο κυριακάτικο μεσημέρι πέρασαν όσοι βρέθηκαν χθες στο Θέατρο Παλλάς όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Τρωικός πόλεμος”. Φυσικά, το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Το υπερθέαμα που παρουσιάζει η Ελληνική Θεαμάτων μπορούν να δουν και μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά. Ένα έργο σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου και κείμενο Στρατή Πασχάλη που έχει πάρει ήδη πολύ θετικές κριτικές από τις πρώτες κιόλας παραστάσεις.

Πολλοί από τους αγαπημένους σου celebrities επέλεξαν να συνοδεύσουν στην πρεμιέρα τους τα βλαστάρια τους. Όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τους ηθοποιούς, τους χορευτές, τους ακροβάτες αλλά και τη ζωντανή ορχήστρα.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν φυσικά και οι συντελεστές του Dancing with the stars καθώς δεν θα μπορούσαν να μην στηρίξουν με την παρουσία τους τις αγαπημένες Δούκισσα Νομικού και Ντορέττα Παπαδημητρίου που πρωταγωνιστούν στην παράσταση.


Ο κριτής του show και διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος συνόδευσε τις κόρες του


Η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Στικούδη


Το πιο θερμό τους χειροκρότημα εδώσαν και οι Θάνος Καληώρας, Αλεξ Κάβδας και Κλέλια Πανταζή

Δες ποιοι άλλοι ήταν εκεί!


Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανάμεσα στις δύο φίλες, Μαρία Κορινθίου και Σίσσυ Χρηστίδου


Η Σίσσυ με τον πρωτότοκο γιο της, Φίλιππο Ραφαήλ


Η Μαρία με την κόρη της, Ισμήνη


Η Νόνη Δούνια με τα παιδιά της


πΗ Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της και ο Παύλος Σταματόπουλος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


Η Αμέλια Αναστασάκη και ο Κώστας Αποστολάκης με την κόρη τους


Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος


Η Μαριάννα Τόλη


Η Ίνα Ταράντου και η Κατερίνα Γκαγκάκη


Η Έμυ Λιβανίου με τα παιδιά της, Κωνσταντίνο και Αλεξάνδρα


Άριελ Κωνσταντινίδη, Μάκης Δελαπόρτας, Παναγιώτης Πετράκης, Θεοχάρης Ιωαννίδης


Ο Σωκράτης Αλαφούζος με την κόρη του, Μαρίλια


Ο Σωτήρης Καλυβάτσης


Ο Τάκης Ζαχαράτος


Ο Γιώργος Λιάνης και ο Μανώλης Μητσιάς

Δες στιγμιότυπα από την παράσταση!

Πρόκειται για μία θεαματική τοιχογραφία που αφηγείται ολόκληρο το μύθο του Τρωικού Πολέμου. Από το μήλο της ΄Εριδας μέχρι τον Δούρειο Ίππο. Βασισμένη στη Μυθολογία, τον Όμηρο, τους αρχαίους τραγικούς, προσαρμοσμένη όμως στο απλό σημερινό ιδίωμα.

Το ερωτικό ειδύλλιο, η επική αφήγηση, το ρομαντικό δράμα, το κινηματογραφικό σασπένς, σε μια συναρπαστική αλληλοδιαδοχή. Χιούμορ μα και πικρή ειρωνεία χρωματίζουν τη δράση. Αξίες διαχρονικές για το μάταιο μα και μοιραίο γεγονός του πολέμου, όσο και για τις ανθρώπινες αδυναμίες που συνυπάρχουν με το μεγαλείο του ηρωισμού, εκφράζονται από τα επεισόδια και τις εικόνες.

Η φαντασία και η ποίηση μας ταξιδεύουν στο όνειρο της μυθολογικής γοητείας, όπου θεοί και άνθρωποι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και ανταλλαγή. Ο λόγος, εύρυθμος ή πεζός, διανθίζεται με ομηρικά γνωμικά και αρχαίες λέξεις.

Τα πρωτότυπα τραγούδια και η μουσική παραπέμπουν στην ελληνική παράδοση, αρχαία και πρόσφατη, χρησιμοποιώντας στοιχεία τζαζ και ροκ.

Όλα αυτά μέσα στο σύγχρονο αισθητικό κλίμα, που αξιοποιεί ακόμα και τις πολεμικές τέχνες, χωρίς να προδίδεται το ήθος και το πνεύμα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και τέχνης.

Συντελεστές:
Κείμενο: Στρατής Πασχάλης
Σκηνοθεσία: Σοφία Σπυράτου
Σκηνικά – Κοστούμια: Μανόλης Παντελιδάκης
Μουσική: Κατερίνα Πολέμη
Aikido: Κώστας Γλούφτισιος
Σπαθογραφίες: Κωνσταντίνος Μπουμπούκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Τατιάνα Μύρκου
Βοηθός χορογράφου: Αλέξανδρος Κεϊβανάη

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Αντίνοος Αλμπάνης, Μάξιμος Μουμούρης, Δούκισσα Νομικού, Γιώργος Νούσης, Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Μαζί τους: Μαριάννα Λαγουρού, Νικόλαος Καραγκιαούρης, Χλόη Μάντζαρη, Εύη Χατζάκη, Ράνια Φόβου.
Και οι : Στράτος Γιαπτσές, Αργύρης Γκαγκάνης. Τάσος Καραχανίδης, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Tadeu Liesenfeld, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Νικόλας Μακρής, Τζεφ Μαράουϊ, Ανδρέας Μάσσιος, Άρης Παπαδόπουλος, Μαρίνα Σάττι, Ιβάν Σβιτάιλο, Θανάσης Τσιδίμης.

Read More

And More