Η Βάσω Κολλιδά ποζάρει για το TSHOP στον φακό της Ρούλας Ρέβη! Φωτογραφίες

Η Βάσω Κολλιδά είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ελληνικής μόδας. Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από τις πασαρέλες αρχικά αλλά πλέον ασχολείται πολύ ενεργά με τον σχεδιασμό ρούχων και κοσμημάτων, υπογράφοντας τις συλλογές της με το όνομα V – Iris. Μάλιστα, κάποια κομμάτια από τις συλλογές της διατίθεται και μέσα από το TSHOP.

Για τις ανάγκες του οποίου η Βάσω πόζαρε πριν λίγες μέρες στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη. Με seventies-boho elegance look μας παρουσίασε προτάσεις για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις φέτος τα Χριστούγεννα!

Graphic αλλά και floral prints, δαντέλα, animal print και γούνινες λεπτομέρειες. Οι πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, έξυπνα συνδυασμένες με εντυπωσιακά αξεσουάρ και με μοντέλο την γλυκιά Βάσω.

Φυσικά σου εξασφαλίσαμε και backstage υλικό από το shooting!

Λαμπερή και με πολύ κέφι πόζαρε στο φακό της γνωστής φωτογράφου. Η Βάσω βρίσκεται σε μία πολύ ευτυχισμ΄’ενη περίοδο της ζωής της αφού τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν υπέροχα.

Με τον σύντροφό της και πολίστα, Γιάννη Εμμανουηλίδη είναι πολύ καιρό πια μαζί και μάλιστα μένουν κάτω από την ίδια στέγη ενώ όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Δες ολόκληρη τη φωτογράφιση που έκανε η Βάσω Κολλιδά με ρούχα και αξεσουάρ του TSHOP και μάθε εδώ που μπορεις να βρεις ολόκληρο το κάθε look!

Read More

And More