Σ. Τσιμτσιλή: Λάμπει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε – μετά από λίγους μήνες απουσίας – στα τηλεοπτικά πράγματα με την εκπομπή “Happy Day” στον Alpha, που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της.

Η επιτυχία στα επαγγελματικά, όμως, δεν ήρθε μόνη αφού η Σταματίνα διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και σε τρεις περίπου μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της, την δεύτερη κορούλα της. (Δες εδώ φωτογραφίες από τα παρασκήνια της εκπομπής)

/
Παρόλα αυτά, η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει κανονικά το καθημερινό της πρόγραμμα που μοιράζεται ανάμεσα στις όμορφες στιγμές που περνά με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και την κόρη τους Νάγια, αλλά και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Οι οποίες δεν είναι λίγες, αφού η Σταματίνα εκτός από οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Alpha, είναι δασκάλα στο εργαστήρι ελευθέρων σπουδών του Ant1, αλλά και ραδιοφωνική παραγωγός του Ρυθμού.

/

Η εκπομπή της, μάλιστα στο “Ρυθμό” είναι καθημερινά 2 το μεσημέρι ως τις 6 το απόγευμα και είναι κάτι που απολαμβάνει πολύ και η ίδια. Εκεί, έξω από το στούντιο του σταθμού στο Μαρούσι, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε την ώρα που έφθανε για την εκπομπή της.
Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η γνωστή παρουσιάστρια, έχοντας ολοκληρώσει την εκπομπή και τη σύσκεψη με την ομάδα της στον Alpha, έφθασε στο Ρυθμό για να κρατήσει συντροφιά στους ακροατές της. Με casual εμφάνιση, αλλά πάντα πολύ κομψή, η Σταματίνα άφησε να φανεί λίγο η φουσκωμένη κοιλίτσα της. “Τώρα βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει πάρει μόλις 5 κιλά! Της έχουν μείνει και 5 κιλά από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, οπότε στο σύνολο είναι 10 κιλά πάνω από το κανονικό της.”, αναφέρει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον και συμπληρώνει: “Η Σταματίνα έχει μάθει και από την πρώτη εγκυμοσύνη της και ακολουθεί μια σωστή διατροφή χωρίς υπερβολές”.

/

Όσο για τον ερχομό του, δεύτερου μωρού; Τόσο η Σταματίνα όσο και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, για να γνωρίσει και η μικρή Νάγια το αδελφάκι της. “Η μικρή θα πάρει το όνομα Μαρία, της πεθεράς της Σταματίνας, όπως έχει αποκαλύψει και εκείνη”, αναφέρει η ίδια πηγή.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More