Μαρία Τσουρή – Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Το άλμπουμ του γάμου τους!

Το θρησκευτικό τους γάμο έχοντας στο πλευρό τους τον γιο του Κωνσταντίνο, τα αγαπημένα τους πρόσωπα και λίγους συγγενείς πραγματοποίησαν χθες βράδυ στο κτήμα Άλσος Νυμφών στον Άγιο Στέφανο η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

/

Η νύφη έφθασε στο κτήμα λίγο μετά τις 7 φορώντας ένα λευκό, δαντελένιο νυφικό και έχοντας στα μαλλιά της λευκή κουάφ με βέλο. Εκεί την περίμεναν οι δυο άντρες της ζωής της, ο αγαπημένος της Παναγιώτης με τον γιο τους Κωνσταντίνο.

Δες εδώ τι έγινε στο γάμο

/

Ο στολισμός που επέλεξαν για το γάμο τους ήταν κυρίως λευκός, με μεγάλα πανιά και λευκά λουλούδια να στολίζουν το χώρο, ενώ το νυφικό μπουκέτο είχε λευκά και ροζ τριαντάφυλλα.

/

Το ζευγάρι πριν από δυο χρόνια είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο – τότε η Μαρία ήταν έγκυος – και χθες ανήμερα των γενεθλίων του γιου τους αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

/

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν λίγοι συγγενείς, φίλοι και συναθλητές του ζευγαριού, που φρόντισαν να ανεβάσουν και φωτογραφίες στα social media. Ενώ, μετά το μυστήριο ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο κτήμα.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Διάβασε επίσης:

Read More

And More