H Tζούλια κάνει strip show και η μητέρα της παρακολουθεί. Τι λέει στο TLIFE;

H Tζούλια κάνει ένα καυτό strip show που σίγουρα δεν αφήνει κανένα αρσενικό ασυγκίνητο. Θεατής και η μητέρα της.
Το ΤLIFE βρέθηκε στο μαγαζί όπου η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει strip show.

Πως αισθάνεσαι που έχεις το δικό σας show, το δικό σου όνομα στο μαγαζί;

-Είναι ένα καινούργιο μαγαζί, βαφτίστηκε αν θέλεις με το όνομα μου και είμαι πολύ χαρούμενη. Πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα κιόλας ένα μαγαζί με το όνομα του καλλιτέχνη και είναι προς τιμήν μου αυτό. Από κει και πέρα ξεκινάμε μια προσπάθεια να δούμε πως θα πάει γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν, ειδικά μέσα στη νύχτα είναι πάρα πολύ δύσκολα και κάνουμε κάτι καινούργιο κάτι προτότυπο. Συνδυάζουμε τα πάντα χορό, τραγούδι λίγο από όλα.

Ετοιμάζεις κάτι ιδιαίτερο για τα Χριστούγεννα;

-Ιδιαίτερο, πολλά ιδιαίτερα δεν είμαι ακόμα έτοιμη να πω κάτι σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μου. Σίγουρα πάντα υπάρχουν καινούργια πράγματα να κάνω.

Νιώθεις πιο απελευθερωμένη μετά την κυκλοφορία του ροζ DVD;

-Όχι. Είμαι η πιο συντηρητική γυναίκα που υπάρχει στον πλανήτη γη. Αυτό βέβαια θα ακούγεται αστείο αλλά δεν είναι. Συνήθως αυτές τις αποφάσεις, αυτές τις ακραίες κινήσεις που με την πάροδο του χρόνου δεν ξέρεις αν είναι σωστές ή λανθασμένες σίγουρα άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Σίγουρα μετανιώνουμε για κάποιες στιγμές της ζωής μας. Πιο απελευθερωμένη δεν θα το έλεγα ίσα- ίσα κλειστή στον εαυτό μου, πιο φοβισμένη πιο τρομοκρατημένη, πιο στο καβούκι μου. Το αντίθετο από το απελευθερωμένη.

-Δηλαδή έχεις μετανιώσει για το ροζ DVD;

– Κοίταξε σίγουρα έχω μετανιώσει γιατί δεν ήταν κάτι που είναι η Τζούλια. Από κει και πέρα οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν πάντα σωστές κινήσεις.

Aπό νωρίς το μαγαζί είχε γεμίσει με αρσενικά τα οποία ήθελαν να θαυμάσουν την Τζούλια. Όταν βγήκε στη σκηνή επικράτησε το πανδαιμόνιο.

Τι απαντάς σε όσους ισχυρίζονται ότι υπάρχει και δεύτερο DVD;

-Δεν ισχύει καθόλου και δεν θα ξανάκανα εγώ η ίδια ποτέ, αυτό το λέω με απόλυτη σιγουριά.

Αυτή που δεν περιμέναμε να δούμε εκεί, ήταν η μητέρα της Τζούλιας. Καθόταν μόνη της και ήταν αρκετά σκεπτική παρακολουθώντας το show της κόρης της.

Η Τζούλια περικυκλωμένη από καλογυμνασμένους άντρες ξεκινάει το ανατρεπτικό της show.

Mε ένα λευκό κορμάκι προκαλεί ντελίριο στους θεατές της.

Είσαι ερωτευμένη αυτό τον καιρό;

– Έχω πει να μην θέσω το θέμα της προσωπικής μου ζωής δημόσια πλέον καθόλου. Δηλαδή δεν θέλω να γίνει όλο αυτό το τσίρκο και το πανηγύρι που γινόταν δεν με αφορά και ούτε θέλω ξανά να ασχοληθεί κανείς με την προσωπική μου ζωή. Είναι ένα κομμάτι που αφορά μόνο τον εαυτό μού. Τουλάχιστον εαν έχω δώσει τα πάντα στα επαγγελματικά μου αυτό είναι ένα κομμάτι που αφορά μόνο εμένα.

Να την θέσω διαφορετικά την ερώτηση μου. Πιστεύεις ότι με την έντονη ζωή που κάνεις, που είσαι αναγνωρίσιμη, ότι θα υπάρξει αληθινός έρωτας, ότι θα σε πλησίαζε κάποιος για την Τζούλια;

– Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν με έχει πλησιάσει κανένας για την Τζούλια, αυτό είναι η κατάρα της δημοσιότητας. Ίσως κι απ΄το γεγονός ότι είμαι και το πιο πολυδιαφημισμένο πρόσωπο των τελευταίων χρόνων τουλάχιστον. Κι αυτό όπως καταλαβαίνεις έχει συνέπειες. Αυτά τα βλέπω στη ζωή μου. Έχει συμβεί και στην προσωπική μου ζωή, δεν είναι εύκολο να βρεις άντρα. Δεν είναι εύκολο ο άλλος να κάτσει με την Τζούλια Αλεξανδράτου για όλους αυτούς τους λόγους που βλέπετε. Όπως καταλαβαίνεις είναι πάρα πολύ δυσκολο για αυτό και ο άντρας που θα βρω, θα είναι πολύ επιλεγμένος και κάτι που ίσως θα έχω για την υπόλοιπη ζωή μου. Δηλαδή εγώ δεν πρόκειται να αναλωθώ σε σχέσεις δε με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Ο άντρας που θα αποφασίσω να είναι μαζί μου, σίγουρα θα είναι και για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Μόντελινγκ ή τραγούδι ποιο αγαπάς περισσότερο και γιατί;

Προσπαθώ ακόμα να τα κάνω παράλληλα. Συνεχίζω τις φωτογραφήσεις μου σε μεγάλα περιοδικά και προσπαθώ πλέον να κάνω πολύ επιλεκτικά πράγματα.. Δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να κάνω τα πάντα και όχι καλά. Πρέπει να κάνουμε λίγα και όποια κίνηση πλέον να είναι πάρα πολύ σοβαρή, πάρα πολύ σκεπτική και να μην κάνω ξανά κάποιο λάθος που ίσως το πληρώσω αργότερα.

Η Τζούλια δεν αστειεύεται. Είναι αποφασισμένη να διεγείρει τους πάντες.

Αισθάνεσαι αλλαγμένη, διαφορετική, έχεις αναθεωρήσει για κάποια πράγματα;

Σίγουρα. Δεν ξέρω βέβαια πότε πέρασε ο καιρός, δηλαδή τόσο γρήγορα, πότε δηλαδή θα ρθουν τα Χριστούγεννα και εγώ έχω μείνει ακόμα στο καλοκαίρι. Όλα καλά.

Αισθάνεσαι sex symbol;

-Όχι αιθάνομαι μια χοντρή, σεμνή νοικοκυρά, αυτό αισθάνομαι μέσα μου. Το έξω μου δεν με ενδιαφέρει τι φαίνεται, μπορεί να είναι ακριβώς το αντίθετο, δεν με αφορά όμως εμένα αυτό. Αισθάνομαι ένα πολύ απλό καθημερινό κορίτσι κάνω απλά τη δουλειά μου.

Όσο περνάει ώρα, το πρόγραμμα γίνεται πιο προκλητικό.

Γυναίκες χορεύτριες βγαίνουν στη σκηνή. γδύνονται και προκαλούν.

Η Τζούλια δεν έχει όρια.

Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι θαμώνες έφτασε. Η Τζούλια ανέβηκε στο πιάνο και έμεινε παντελώς γυμνή…

Δες το καυτό βίντεο από το show της Τζούλιας.

Ρεπορτάζ: Κική Τσολακίδη

Read More

And More