Ο Βαγγέλης Περρής μας ξεναγεί στη Σύρο! Δες εκπληκτικές εικόνες του νησιού

Για τον Βαγγέλη Περρή η Σύρος είναι πολλά παραπάνω από ένα όμορφο νησί των Κυκλάδων. Γεννημένος και μεγαλωμένος εκεί, έχει αγαπήσει όλες τις γωνιές της και σε αυτές επέστρεψε αρκετά χρόνια μετά για να ζήσει μόνιμα. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν όλα, αφού τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο κυκλαδίτικο νησί. Αυτή είναι και η επιθυμία του και το όνειρό του, να επιστρεψει στην όμορφη καθημερινότητα της Σύρου.

“Οι φίλοι μου, που είμαστε μαζί από παιδιά, είναι όλοι εκεί. Η Αθήνα ήταν για μένα πάντα ένα διάλειμμα. Θέλω να περνάω το πρωινό μου βλέποντας θάλασσα, να είμαι με τους φίλους μου και να έρχεται ο Σεπτέμβριος, να πατάμε σταφύλια και να κάνουμε τσίπουρα. Να μαζευόμαστε σε αυλές και να λέμε πως πρέπει να πάμε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο και να μαυρίζουμε”, είχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Παράλληλα, φροντίζει να διαφημίζει τις ομορφιές της με κάθε τρόπο. Ένας από αυτούς είναι και το φωτογραφικό album που έχει φτιάξει μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Οι θάλασσες, οι γειτονιές και οι άνθρωποι της Σύρου αποτυπώνονται με την οπτική ματιά του δημοσιογράφου.

Όλες αυτές οι φωτογραφίες, κάποιες από τις οποίες βλέπεις παρακάτω, παρουσιάστηκαν σε μία έκθεση στο Πνευματικό Κέντρο του νησιού με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του γηροκομείου της Σύρου.

Το φεγγάρι απαιτει ηρεμία για να βγει στη σκηνη. Καλο βράδυ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vaggelis Perris (@perrisyrou) στις


Δε ζήλεψες λίγο κι εσύ από τις καλκαιρινές εικόνες;

Read More

And More