Οι celebrities στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Ν. Βέρτη! Φωτογραφίες

Σε μια μαγική βραδιά παρουσίασε χθες τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο “Προτάσεις” εγκαινιάζοντας μάλιστα και τη νέα συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρεία Cobalt ο Νίκος Βέρτης. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από το event.

/

Ο γνωστός ερμηνευτής για μια ακόμη φορά μας ταξίδεψε με τη μοναδική φωνή, τραγουδώντας live τα νέα του κομμάτια που αναμένεται να γίνουν μεγάλες επιτυχίες. Ενώ, πολλοί ήταν οι επώνυμοι φίλοι του που βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσά τους ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Νίκος Βουρλιώτης με την σύζυγό του, η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Ανδρέα Γεωργίου, η Τάμτα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι.

/

Σε ένα ξεχωριστό event πλάι στο κύμα, στο γνωστό εστιατόρια “Viva Mar” στη Βούλα, o Νίκος Βέρτης μίλησε για τη νέα του δουλειά και συγκινημένος για την αγάπη του κόσμου που δέχεται τα τελευταία χρόνια δήλωσε: “Δεν έχω σκοπό να ανταγωνιστώ τον εαυτό μου, αλλά θέλουμε να έχουμε την αγάπη του κόσμου και θα είμαστε ευτυχισμένοι αν την έχουμε”.
Οι “Προτάσεις” του Νίκου Βέρτη είναι μια συλλογή από έντεκα εξαιρετικά τραγούδια, με διαφορετικές, πρωτότυπες μελωδίες, διαλεγμένες μία – μία από τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

/

Ο προπομπός αυτού του νέου εγχειρήματος, το “Αδιαφορείς” είναι ένα soft, αισθαντικό και άκρως μελωδικό κομμάτι, επάξια συνέχεια της μέχρι τώρα καλλιτεχνικής του πορείας.

/

Το ξεχωριστό σε αυτή τη δουλειά είναι το γεγονός ότι ο Νίκος Βέρτης μας συστήνεται και επίσημα ως συνθέτης αλλά και ως στιχουργός και αυτό γιατί υπογράφει τη μουσική σχεδόν σε όλα τα κομμάτια του cd, ενώ στο πρώτο τραγούδι με τίτλο Να Χαμογελάσω έχει γράψει και τους στίχους.

Δες video από τη live εμφάνισή του:

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Τόλης Βοσκόπουλος, Νίκος Βέρτης
/

Τόλης Βοσκόπουλος
/

Νίκος Βέρτης
/

Νίκος Βέρτης, Τάμτα
/

Ειρήνη Παπαδοπούλου, Τάμτα
/

Ανδρέας Γεωργίου, Νίκος Βέρτης, Ελευθερία Ελευθερίου
/

Ελευθερία Ελευθερίου
/

Θέμης Γεωργαντάς, Νίκος Βέρτης Ελένη Τώρου
/

Μαρία Ιακώβου, Νίκος Βέρτης
/

Νίκος Βουρλιώτης, Όλγα Καρπαθάκη
/

/

/

/

Read More

And More