Ν. Βέρτης: Ταξιδέψαμε μαζί του στην Πάτρα και έχουμε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες!

Μετά από δέκα χρόνια σπουδαίας δισκογραφικής πορείας ο Νίκος Βέρτης, για πρώτη φορά, συναντά το κοινό του ανά την Ελλάδα σε 10 συναυλίες που θα γράψουν ιστορία! To TLIFE ακολούθησε τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή σε έναν από τους σταθμούς της περιοδείας του και σου μεταφέρει όλα όσα έζησε και κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή περιοδεία του Νίκου Βέρτη είχε μιλήσει στο TLIFE για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Μας είχε περιγράψει με μεγάλο ενθουσιασμό το stage διεθνών προδιαγραφών που ετοίμασε ως ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης για το κοινό του. “Στην περίοδο της κρίσης, όταν ο κόσμος δίνει τα λεφτά του για να δει ένα καλλιτέχνη πρέπει να είναι απαιτητικός. Έτσι ξεκίνησε αυτή η τρελή ιδέα”, μας εξομολογήθηκε και τον ακολουθήσαμε στην συναυλία του στην Πάτρα για να το διαπιστώσουμε από κοντά! (Διάβασε εδώ τη συνέντευξη του Νίκου Βέρτη στο TLIFE)

Αυτή η περιοδεία, είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής εμφανίζεται εκτός Αθηνών και για να στηθεί αυτό το υπέροχο σκηνικό που θα δεις παρακάτω δουλεύουν κάθε φορά πάνω από 100 άτομα ενώ ο εξοπλισμός που κουβαλάνε χρειάζεται τουλάχιστον φορτηγά για να μεταφερθεί.

“Κουβαλάμε ένα γήπεδο μαζί μας”, μας είχε περιγράφει ο Νίκος και το διαπιστώσαμε κι εμείς. Ο Πέτρος Χόντος ταξίδεψε μαζί με την ομάδα του τραγουδιστή με προορισμό τον χώρο στάθμευσης φορτηγών, έναντι Veso Mare. (Δες εδώ τους υπόλοιπους σταθμούς της περιοδείας)

Ο Νίκος βρίσκεται, σε κάθε σταθμό της περιοδείας, από νωρίς στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία. Έτσι έχει την ευκαιρία να δει το στήσιμο του μαγευτικού σκηνικού. Πολλές φορές τραβάει και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Το σημαντικότερο όμως είναι η προετοιμασία και το sound check έτσι ώστε όλα να είναι άψογα!

Πέρα από τα φωτορυθμικά και τα εφέ που κλέβουν την παράσταση, το κοινό απόλαμβάνει και ένα μοναδικό πρόγραμμα. (Δες εδώ φωτογραφίες από την συναυλία στα Ιωάννινα)

Το σημαντικότερο για εκείνον σε αυτό το καλοκαιρινό ταξίδι είναι η επαφή που έχει με το κοινό του. Κάθε ηλικίας! Ειδικά στα μωράκια έχει φοβερή αδυναμία, όπως βλέπεις και στην φωτογραφία, αφού φροντίζει ν ατα πάρει αγκαλιά και να παίξει μαζί τους!

Η αγάπη που δείχνει στον κόσμο βρίσκει ανταπόκριση! Η ώρα έναρξης της συναυλίας στην Πάτρα είχε οριστεί για τις 21:00 όμως ο χώρος άρχισε να γεμίζει ασφυκτικά από τις 19:30.

Το κοινό ανυπομονούσε να τον δει και να τον ακούσει από κοντά ενώ πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να αποκτήσουν ένα από τα αναμνηστικά για τα 10 χρόνια πορείας του αγαπημένου τους τραγουδιστή.

Το πρόγραμμα χρειάστηκε λοιπόν να ξεκινήσει με μια μικρή καθυστέρηση αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν ασταμάτητη. Μικροί και μεγάλοι έβαλαν τα καλά τους!

Η συναυλία στην Πάτρα ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 10 με ένα όμορφο ποτ-πουρι αγαπημένων κομματιών από τις ταλαντούχες, ανερχόμενες φωνές που πλαισιώνουν τον τραγουδιστή. Λίγο πριν βγουν στη σκηνή πόζαραν στο φακό του TLIFE χαμογελαστοί.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε 20 λεπτά μετά τις 10…. Οι πρώτες νότες από ιδιαίτερα γνώριμα τραγούδια αρχίζουν να ακούγονται.

Ο κόσμος αρχίζει να ουρλιάζει και καταλαβαίνουμε ότι ήρθε η ώρα του Νίκου Βέρτη. Εμείς είμαστε μαζί του στα παρασκήνια.

Και λίγα δευτερόλεπτα μετά στη σκηνή…

Τραγούδησε τη νέα του μεγάλη επιτυχία “Αδιαφορείς” και η ατμόσφαιρα θύμισε έντονα γήπεδο.

Ο κόσμος τον αποθεώνει καθώς ερμηνεύει τις επιτυχίες του την μια μετά την άλλη.

Ο πανικός και τα χειροκροτήματα τον παρασύρουν να χορέψει και να ζήσει έντονα τη στιγμή! Το διασκεδάζει κι εκείνος το ίδιο!

Τραγουδά μαζί με τον κόσμο “Αν είσαι ένα αστέρι”, “Πώς να το εξηγήσω”, “Φεύγω”, “Δεν σε νοιάζει”, “Μόνο για σένα” ενώ το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν είπε το “Δεν με σκέφτεσαι” και “Πες το μου ξανά”.

Σίγουρα όσο βρέθηκαν στην συγκεκριμένη συναυλία έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις! Ο Νίκος Βέρτης στα καλύτερά του πραγματοποιεί ένα όνειρο ζωής και σε προσκαλεί να περάσεις ένα μοναδικό καλοκαίρι μάζι του…

Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία μέσα σπό τους διαγωνισμούς του, καθώς είμαστε χορηγοί επικοινωνίας, να είσαι κι εσύ σε μία από τις επόμενες να ζησεις από κοντά την μαγεία που σου μεταφέραμε από την Πάτρα.

Μετά το τέλος της συναυλίας, δεν παρέλειψε να συναντήσει από κοντά το κοινό του, να συνομιλήσει μαζί τους, να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Νατάσα Ράγιου.

Είναι αλήθεια ότι φωτογραφικός φακός δεν μπορεί να αποτυπώσει τη μαγεία και τη μοναδικότητα της ιδιαίτερης αυτής συναυλίας τόσο σε θέαμα όσο και σε οργάνωση. Αν βρεθείς στα μέρη των συναυλιών του Νίκου, αξίζει να νιώσεις τη μοναδική εμπειρία

Read More

And More