Β. Καγιά – Ηλ. Κρασσάς: Νέα κοινή δημόσια εμφάνιση! Φωτογραφίες

Μετά το διαζύγιό της από τον Νίκο Κριαθριώτη, η Βίκυ Καγιά δηλώνει μόνη και απολαμβάνει αυτή τη μοναξιά κάνοντας ταξίδια και αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό της. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις της με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά.

Οι δυο τους εμφανίζονται σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις μαζί με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες που κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιο στην πόλη. Το πρώην μοντέλο επιμένει να δηλώνει πως είναι απλά φίλοι με τον ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας εστιατορίων.

Βέβαια, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές στο θέατρο, σε εστιατόρια και σε άλλους εξόδους κάνοντας πολλούς να μιλούν για μία σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική.

Να αναφέρουμε ότι η Βίκυ πρωταγωνιστεί και στη νέα 12σέλιδη προωθητική έκδοση των ζαχαροπλαστείων του Ηλία με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν έρθει όλο και πιο κοντά. Το τελευταίο διάστημα όμως έχουν γίνει αχώριστοι και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο ότι εκείνη έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της.

Αν οφείλεται σε νέο έρωτα, θα το δείξει ο χρόνος. Ο φωτογραφικός φακός τους TLIFE πάντως τους απαθανάτισε για μία ακόμη φορά μαζί χθες το βράδυ. Παρευρέθηκαν σε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό event με εκλεκτούς καλεσμένους στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. (διάβασε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ). Η ατμόσφαιρά ανάμεσά τους, όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες, ήταν ιδιαίτερα ζεστή!

Read More

And More