Βίκυ Καγιά: H selfie που ανέβασε με τον σύντροφό της Ηλία Κρασσά!

Σε ένα πολύ αγαπημένο μέρος επέλεξε η Βίκυ Καγιά να γιορτάσει το Πάσχα. Φυσικά από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ηλίας Κρασσάς. Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με τους φίλους τους στη Σύρο.

«Με τον Ηλία δεν κρυβόμαστε. Βγαίνουμε και περνάμε καλά», δήλωσε πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της η Βίκυ και είναι κάτι που το κάνει πράξη! Εκτός από τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, με πιο πρόσφατη αυτή στην παρουσίαση του νέου δίσκου των Onirama, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια το επιβεβαίωσε και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Ανεβάζοντας την παρακάτω selfie με τα απαραίτητα hashtags!

Μετά από την δύσκολη περίοδο που πέρασε εξαιτίας του χωρισμού της με τον Νίκο Κριθαριώτη η Βίκυ ξαναβρήκε το χαμόγελό της και φαίνεται. Ο έρωτας άλλωστε δεν κρύβεται!

Αυτό που την έχει γοητεύσει στον Ηλία είναι τα καθαρά μάτια, το έξυπνο βλέμμα και τα χέρια του. Δημοσιεύματα τους θέλουν μάλιστα να έχουν ήδη αποφασίσει να μείνουν στο ίδιο σπίτι. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιάγκας βιάστηκε να σχολιάσει δημόσια ότι ο επιχειρηματίας έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

“Δεν θέλω να το συζητήσω… Μας έχει κάψει ο Γιώργος Λιάγκας, βαράνε τα τηλέφωνα άνευ λόγου κι αφορμής! Είναι κάτι που πιστεύει ο ίδιος… ας το πιστεύει!”, είπε η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day το συγκεκριμένο θέμα.

Read More

And More