Οι sexy Άγγελοι της Victoria’ s Secret και τα εσώρουχα των 2 εκατομμυρίων δολαρίων!

Φτερά, δαντέλες, πεταλούδες, πούπουλα, sexy εμφανίσεις και πολλές πολλές εκπλήξεις είχε το φαντασμαγορικό show της Victoria’ s Secret… με τους Αγγέλους να προσγειώνονται …στην πασαρέλα και να κλέβουν τις εντυπώσεις στο κατάμεστο London’s Earls Court!

Η προετοιμασία τους όλες αυτές τις μέρες ήταν μεγάλη… Πολλή γυμναστική, αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, έξυπνα beauty tips για τη μαγική βραδιά (δες εδώ μερικά από αυτά) και κεντητά εσώρουχα με πολύτιμους λίθους που άγγιξαν τα 2 εκατομμύρια δολάρια (σ.σ. 1,6 εκατομμύρια ευρώ… δεν τα λες και λίγα). Ναι, ναι μιλάω για τα κόκκινα εσώρουχα της Alessandra Ambrossio που είχαν κεντήματα από χρυσό 18 καρατίων, ρουμπίνια και διαμάντια!!!

Και αυτό δεν ήταν το μόνο εντυπωσιακό… Αφού στο show είδαμε και την Taylor Swift (δεύτερη πιο πλούσια καλλιτέχνιδα κάτω των 30 – δες εδώ τη λίστα) να κάνει πασαρέλα με μαύρα sexy εσώρουχα και να τραγουδά για τη μαγική βραδιά!

Όσο για τους Αγγέλους; Περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας sexy underwears και φτερά, έστειλαν φιλάκια στο κοινό και έβγαλαν τις απαραίτητες Instagram φωτογραφίες από την προετοιμασία… Α! Και μας άφησαν μια γλυκιά γεύση από… παράδεισο!

Read More

And More