Π. Βλαντή: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ κάνει πρόβα για τη νέα της παράσταση “Frozen”!

Στο θέατρο “Αγγέλων Βήμα” και την πρωτοποριακή δραματική παράσταση “Frozen” θα απολαμβάνουμε από σήμερα την Παναγιώτα Βλαντή. Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική φάση στη ζωή της και συμμετέχει στο πρώτο θεατρικό σκηνοθετικό εγχείρημα του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει υπογράψει κάποιες από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές – μεταξύ άλλων την “Ανατομία ενός εγκλήματος”, τη “10η Εντολή”, τον “Κόκκινο Κύκλο” και τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Δεν είναι λοιπόν η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν αφού η Παναγιώτα έχει πάρει μέρος με μεγάλη επιτυχία στις τηλεοπτικές του δουλειές. Τώρα, κάνει τηλεόραση στην Κύπρο. “Οφείλω να ομολογήσω ότι μου λείπει η τηλεόραση και αυτό το κενό το καλύπτω στην Κύπρο φέτος. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και δεν περίμενα και τόσο θερμή υποδοχή από τους Κύπριους συναδέλφους”, δήλωσε η ίδια στο TLIFE.

Εκτός από την τηλεόραση όμως το πρόγραμμά της πλέον έχει και θέατρο! Στο βραβευμένο – από τον σύνδεσμο “Theatrical Management Association” – έργο της Bryony Lavery πρωταγωνιστούν ακόμα ο Αντώνης Καρυστινός, η Μαρία Καλλιμάνη και ο Χρήστος Καπένης. (διάβασε εδώ περισσότερα για το έργο).

Η Παναγιώτα είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες στο TLIFE για τον ρόλο που ενσαρκώνει: “Παίζω μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της, αγνοείται είκοσι χρόνια, και μετά από είκοσι χρόνια μαθαίνει ότι έχει κακοποιηθεί και έχει σκοτωθεί από έναν serial killer και αποφασίζει να πάει στη φυλακή να τον δει. Παράλληλα παρακολουθούμε το δολοφόνο στη φυλακή με την ψυχολόγο του. Δεν είναι τόσο βαρύ δράμα όσο ακούγεται γιατί είναι αγγλικό και έχει και κωμικές στιγμές. Πραγματεύεται τη συγχώρεση και τον πάγο που σιγά σιγά λιώνει… Είναι ένας ρόλος πρόκληση γιατί ξεκινάω νέα και φθάνω στην ηλικία των 60 ετών….”

Το TLIFE σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα! Η ηθοποιός χωρίς ίχνος μακιγιάζ κάνει πρόβα στο ρόλο της ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη της… Το ίδιο και οι υπόλοιποι ηθοποιοί.

Δες φωτογραφίες!

Δες βίντεο από τις πρόβες!

Read More

And More