Σ. Χρηστίδου: Πού συναντήθηκε με Γεωργαντά, Ουγγαρέζο και Συνατσάκη;

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και τους φίλους της Θέμη Γεωργαντά, Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μαίρη Συνατσάκη. Το ζευγάρι ταξίδεψε ως το Βερολίνο για να παρακολουθήσει τη συναυλία του George Michael.
Αφήνοντας για λίγο στην άκρη της επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ο γνωστός τραγουδιστής των Onirama, πήρε την αγαπημένη του Σίσσυ Χρηστίδου, που αυτήν την περίοδο συζητά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και έφυγαν για το εξωτερικό. Η αγάπη και των δυο άλλωστε για την μουσική είναι μεγάλη και η απόφαση να πάνε στη συναυλία του George Michael ήταν κοινή.

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ, οι δυο τους απόλαυσαν τις λίγες μέρες που έμειναν εκεί και έζησαν τον έρωτά τους χωρίς να τους απασχολεί τίποτα και κανένας. Δεν ήταν και λίγες οι στιγμές που πέρασαν κάνοντας βόλτες, ανταλλάσσοντας γλυκά φιλιά και αγκαλιές και γνωρίζοντας τις ομορφιές του Βερολίνου.

Το ζευγάρι όμως δεν ταξίδεψε μόνο του, καθώς μαζί τους βρέθηκαν και άλλοι Έλληνες celebrities όπως ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη. Ολοί μαζί πήγαν για ψώνια στα μαγαζιά, έφαγαν σε εστιατόριο της περιοχής, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και βρέθηκαν στη συναυλία του George Michael στο στάδιο “Ο2 World”.

Η συναυλία του ήταν ένα υπερθέαμα και όπως έγραψαν και οι Έλληνες stars που βρέθηκαν εκεί όλα ήταν πολύ όμορφα. Το κοινό αποθέωσε τον George Michael στη σκηνή και δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδά τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μάλιστα ήταν αυτός που ανέβασε φωτογραφίες από τη διαμονή τους στη Γερμανία και τη φαντασμαγορική συναυλία του διάσημου τραγουδιστή.
Δες φωτογραφίες:

Δες φωτογραφίες από τη συναυλία του George Michael στο Βερολίνο:


(φωτό: reuters)

Read More

And More