Χριστουγεννιάτικες αγορές μαζί με τα παιδιά τους! Δες φωτογραφίες

Το κλίμα είναι μαγευτικό της ημέρες των Χριστουγέννων και οι διάσημες μαμάδες παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, βρίσκουν χρόνο για να περάσουν όμορφα και γιορτινά με τα μικρά τους αγγελούδια τους.

Ο φωτογραφικός φακός του “Hello” απαθανάτισε πολλές από τις μαμάδες της ελληνικής showbiz βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο των μαζί με τα παιδιά τους, για να ψωνίσουν και να κάνουν βόλτες στο στολισμένο χώρο.

Η νέα μαμά Δέσποινα Καμπούρη κάνει βόλτα με την μικρή της και να είναι πολύ ευτυχισμένη. Η μικρή απολαμβάνει την αγκαλιά της μανούλας της και η Δέσποινα λάμπει που περνάει τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και η ηθοποιός Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους κρατώντας απο το χέρι τον 3,5 χρονών γιο της. Η γνωστή ηθοποιός άφησε για λίγο τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί , και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

Χριστουγεννιάτικη βόλτα και για την Ολύμπια Χοψονίδου, φυσικά μαζί της είναι ο γιος της. Μαμά και γιος απολαμβάνουν το γιορτινό κλίμα και περνάνε χρόνο μαζί.

Τα ψώνια και οι βόλτες δεν λείπουν ούτε από την Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με την κορούλα της Ισμήνη χαίρονται τα Χριστούγεννα και είναι πολύ ευδιάθετες.

Read More

And More