Σ. Ρουβάς: Στην τελική ευθεία για τις Βάκχες! Φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχουν μπει οι πρόβες και οι προετοιμασίες για την πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση “Βάκχες” του Ευριπίδη στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Σάκης Ρουβάς, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Σήμερα έγινε η συνέντευξη Τύπου στο Ωδείο Αθηνών και το TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τον γνωστό ερμηνευτή με τους συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν οι συντελεστές της παράστασης και ο Δημήτρης Λιγνάδης αποκάλυψε πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία, υπογραμμίζοντας πως ήταν προσωπική επιλογή του η συμμετοχή του Σάκη στο έργο.
Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη. Αξίζει να αναφέρουμε άλλωστε, ότι η παράσταση υποστηρίζει, στην πανελλαδική της περιοδεία, τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και το νέο του έργο, την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της.

Η ίδια η κα Βαρδινογιάννη μάλιστα δήλωσε πολύ χαρούμενη από αυτήν την κίνηση και ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον αγγελιοφόρο της Ελπίδας Σάκη Ρουβά.

Τέλος, ο Σάκης δήλωσε ενθουσιασμένος με το νέο αυτό βήμα στην καριέρα του, δηλώνοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που με το θέατρο ξεκινά μια νέα φάση της καριέρας μου”, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμαζόταν εδώ και καιρό για το θέατρο και είχε κάνει στο παρελθόν στην Αμερική σεμινάρια υποκριτικής.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο και σε φεστιβάλ της Αττικής και της περιφέρειας από την καλλιτεχνική εταιρεία ΑΡΓΩ. Στην παράσταση συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες με εμπειρία και γνώση στο αρχαίο δράμα, όπως η Ρούλα Πατεράκη, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Γιάννης Καρατζογιάννης, η Γιώτα Βέη στο παραδοσιακό τραγούδι,αλλά και νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί,όπως η Μαρία Κίτσου (βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2012) και ο Δημήτρης Πασσάς(αριστούχος Εθνικού Θεάτρου).
Δες φωτογραφίες:

Σάκης Ρουβάς, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Αιμιλία Υψηλάντη, Δημήτρης Λιγνάδης, Σάκης Ρουβάς

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης

Σάκης Ρουβάς

Ρεπορταζ: Άρτεμις Θύμιου
Κείμενο: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More