Τα νυχτοπερπατήματα του Σάκη Ρουβά! Φωτογραφίες και βίντεο

Ένα βράδυ ξεφαντώματος ήταν αυτό του Σαββάτου για τον Σάκη Ρουβά. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ διασκέδασε χωρίς την σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό του και φρόντισε να απολαύσει αγαπημένους φίλους και συναδέλφους.

Το highlight της βραδιάς του ήταν στο hot στέκι του Κολωνακίου όπου εμφανίζονται οι Onirama. Ο Σάκης έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με το δυναμικό συγκρότημα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την συνύπαρξή τους στο φαντασμαγορικό The Ace Of Hearts Tour.

Η χημεία του με τον frontman του συγκροτήματος είναι αποδεδειγμένη και επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά στο stage του Camorra. Εκεί, όπου πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί και η κάμερα του TLIFE! Δες εδώ!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, φυσικά, κάλεσε τον Σάκη στη σκηνή και επικράτησε ένας μικρός πανικός! Ο κόσμος τον αποθέωσε αφού δεν σταμάτησε να χειροκροτά και να χορεύει με τις επιτυχίες του.

Το ίδιο βράδυ όμως βρέθηκε και σε ένα ακόμα επιτυχημένο σχήμα. Ο Σάκης διασκέδασε με τις επιτυχίες της Πάολα, του Γιώργου Μαζωνάκη και του Παντελή Παντελίδη. Δεν παρέλειψε να βρεθεί και στα καμαρίνια τους για να τους συγχαρεί για το πρόγραμμα.

Η διασκέδαση ξεκίνησε όμως για τον Σάκη από την Παρσκευή το βράδυ και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Απόλαυσε το σχήμα μία μέρα πριν από το μεγάλο φινάλε, μαζί με την παρέα του, ενώ συνάντησε κι έναν αγαπημένο του φίλο, τον Θέμη Γεωργαντά.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, που συνεχίζει τις επιτυχημένες παραστάσεις με το υπερθέαμα “Ηρακλής, οι 12 άθλοι” στο Pantheon Theater, χάρηκε με την ψυχή του τα νυχτοπερπατήματά του. Με εξαίρεση το Camorra, όπου ο Θοδωρής τον ανέβασε στο stage, ο Σάκης απόλαυσε τους συναδέλφους τους ως απλός θαμώνας.

Λίγες μέρες νωρίτερα μάλιστα κυκλοφόρησε και το νέο του ερωτικό τραγούδι με τίτλο “Ραδιόφωνα” και νιώθει ενθουσιασμένος για την “επιστροφή” του στα μουσικά δρώμενα!

Read More

And More