Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη συναυλία του στο Βεάκειο!

Δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το πλευρό του αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει γίνει η πιο πιστή θαυμάστρια του τραγουδιστή και όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν βρίσκεται πάντα στα live του. To TLIFE τη συνάντησε το βράδυ του Σαββάτου στο Βεάκειο Θέατρο.

Η Ζέτα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, από νωρίς στον συναυλιακό χώρο και παρακολούθησε και την πρόβα του Μιχάλη. Μαζί της είχε και την σκυλίτσα της Ζάννη στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Παρακολούθησαν μαζί με πλήθος κόσμου τη συναυλία και διασκέδασαν με τις παλιές κι αγαπημένες επιτυχίες του τραγουδιστή αλλά και τις τελευταίες του κυκλοφορίες από το album “Η αγάπη δυναμώνει”.



Ο Μιχάλης αφιέρωσε αυτή τη βραδιά, που σηματοδοτεί την πρεμιέρα των εμφανίσεων του στην Αθήνα, στους φίλους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Αμερική, τον Καναδά με αποκορύφωμα την Αυστραλία όπου πραγματοποίησε συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μελβούρνης επέστρεψε στην πρωτεύουσα.

Δες στιγμιότυπα από τη συναυλία!

Read More

And More