Ζωή Λάσκαρη: Σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της

Είναι μία από της αγαπημένης ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και η ζωή της έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο. Άλλωστε η Ζωή Λάσκαρη έχει καταφέρει όλα αυτά που θα μπορούσε να ονειρευτεί κάθε ηθοποιός αλλά και γυναίκα. Έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια και έχει πίσω της μια λαμπρή καριέρα.

Στην πορεία της συνάντησε πολλούς σπουδαίους ανθρώπους από την καλλιτεχνική αλλά και πολιτική σκηνή της Ελλάδας. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει σίγουρα αμέτρητες φωτογραφίες στα album της και κάποιες από αυτές τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στην σελίδα της στο facebook.

Τo ίντερνετ είναι κάτι με το οποίο είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη και το αγαπάει πολύ. “Είμαι ενθουσιασμένη από την επικοινωνία μου με τους φίλους στο facebook. Είναι δυστυχώς αδύνατο να απαντάω σε όλους ή να κουβεντιάζω με όλους – μιλάμε για δέκα χιλιάδες ανθρώπους. Θέλω να πω πάντως πως διαβάζω όλα τα μηνύματά τους και παρακολουθώ πάντα τους προβληματισμούς τους”, είχε πει σε συνέντευξή της στο TLIFE. (δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη)


Με τον Αλέξη Μινωτή και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο


Η κόρη της Μαριά Ελένη


Η ηθοποιός μαζί με την Μαρία Ελένη


Με τον Γιώργο Χειμωνά


Με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Λευτέρη Βογιατζή


Με τον αγαπημένο της φίλο Γιάννη Μπουτάρη


Στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο Κωστή Στεφανόπουλο, τον Κώστα Σημίτη και τον Απόστολο Κακλαμάνη

Read More

And More