Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Βόλτα για ψώνια με τον γιο τους! [pics]

Στα νότια προάστια έκαναν τα ψώνια τους η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου έχοντας μαζί τους τον γιο τους Βασίλη. Ο μικρός έχει φέρει την ευτυχία στη ζωή της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή και σε όποια συναισθηματική κατάσταση και να βρίσκονται γίνεται πάντα η “κόλλα” που τους ενώνει. Σε μία από τις όμορφες οικογενειακές τους στιγμές τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός τους κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας.

Η Αγγελική Ηλιάδη ζει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή και της αρέσει να κινείται εκεί γύρω τόσο για τις καθημερινές αγορές της όσο και για τη διασκέδασή της. Σε αυτή την εξόρμηση στα μαγαζιά τόσο εκείνη όσο και ο Σάββας επέλεξαν casual look με τον μικρό Βασίλη να κερδίζει όμως τις εντυπώσεις μιας και όσ μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο χαριτωμένος.

“Ευτυχισμένους, με πολλή αγάπη στη ζωή τους και να ακολουθήσουν αυτό που αγαπούν ως επάγγελμα”, είχε πει η Αγγελικ΄Ηλιάδη σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς ονειρεύεται να δει τοςυ γιους τους μεγαλώνοντας. Εκτός από τον Βασίλη η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία και στον μεγάλο της γιο τον Μπάμπη.

Τα δύο αδέρφια έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας κάνουν αρκετή παρέα στο σπίτι και μοιράζονται κοινές δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι και το ποδόσφαιρο που σίγουρα έχουν πάρει μαθήματα και από τον Σάββα Γκέντσογλου.

Κράτα το

Read More

And More