Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Νέα δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι χαρούμενος και δεν το κρύβει και ο λόγος πίσω από τον ενθουσιασμό του είναι το νέο ειδύλλιό του με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου (την οποία γνωρίσαμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων του Mega ενώ πρόσφατα πήρε μεταγραφή στον Alpha). Το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασης “Για όνομα” πριν από λίγες εβδομάδες με τον ηθοποιό να μιλά για τη σύντροφό του λακωνικά αλλά χωρίς να αποφεύγει τις ερωτήσεις.

“Η φυσική παρουσία και η εικόνα είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε μπορεί να πει κάποιος. Δεν έχω κάτι να πω περισσότερο, η εικόνα από μόνη της είναι πολύ ισχυρή”, είπε χαρακτηριστικά. Σειρά είχε η Αλεξάνδρα να μιλήσει για τη σχέση τους στην επόμενη κοινή τους εμφάνιση, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Το ψέμα”.

“Νομίζω ότι η ψυχική κατάσταση των ανθρώπων και το πώς περνούν, αποτυπώνεται στο πρόσωπό τους. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να δει κανείς το πρόσωπό μου”. Και συνέχισε: “Είναι πολύ προστατευτικός και δεν ζηλεύει. Είναι κύριος!”

Πέρα από τις δημίσιες δηλώσεις εκτίμησης και αγάπης, οι δυο τους δεν σταματούν να κάνουν κοινές εμφανισεις με ιδιαίτερη προτίμηση στις θεατρικές εξόδους. Σε μια ακόμα πρεμιέρα τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Αποθήκη στην παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα με τίτλο “Δεύτερη Φωνή”. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας

Στο κέντρο του έργου βρίσκεται ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Η Ρένα (Νένα μεντή) μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του ’70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (Γιώργος Ζιόβας) ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και παντρεύτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Της δεκαετίας που θα άλλαζε τα πάντα στην Ελλάδα. Έτσι κάπως αρχίζει το παραμύθι της μεταπολίτευσης.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά:

Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (Δανάη Σκιάδη) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (Κωσνταντίνος Γαβαλάς) και κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (Δημήτρης Σαμόλης) που την ξελογιάζει επαγγελματικά και ερωτικά.

Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (Γιώργος Κατσής) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Είναι ενταγμένος στις αγέλες των νεοφασιστών που λυμαίνονται τις νύχτες της Αθήνας.

Read More

And More