Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Χριστίνα Κοντοβά: Νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρι της του καλλιτεχνικού χώρο της Ελλάδας. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Χριστίνα Κοντοβά μετράνε πολλά χρόνια μαζί και η σχέση τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στα σκαλιά της εκκλησίας. Βέβαια, δεν φαίνεται να βιάζονται καθόλου για κάτι τέτοιο αφού έτσι κι αλλιώς ζουν σαν παντρεμένοι.

Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη και μάλιστα ένωσαν τις δυνάμεις τους εκτός από τη ζωή και στη δουλειά. Η γνωστή σχεδιάστρια επιμελήθηκε ενδυματολογικά την παράσταση “Ο μυστήριος Mr Love” με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ηθοποιό.

Άφησαν όμως για λίγο στην άκρη της επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ταξίδεψαν στο νησί των Ανέμων για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα. Το TLIFE τους απαθανάτισε στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου στις βραδινές τους εξορμήσεις.

Το κοσμοπολίτικο νησί είναι από τους προορισμούς που επισκέπτονται και οι δύο τακτικά. Ήταν, λοιπόν, η ιδανική επιλογή για αυτές τις ημέρες αφού συνάντησαν εκεί και πολλούς ακόμα αγαπημένους φίλους.

Η Χριστίνα κατάφερε να κλέψεις τις εντυπώσεις όμως και με την παρουσία της στις κοσμικές παραλίες του νησιού. H κάμερα του Mykonos Live Tv την απαθανάτισε να κάνει τις βουτίες της!

Read More

And More