Άλκης Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Τους “τσακώσαμε” σε βραδινή έξοδο!

Είναι από τα αγαπημένα μας ζευγάρια και ξεχωρίζουν για τη σεμνότητα και την διακριτικότητά τους. Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο και την Ευγενία Δημητροπούλου που κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και κάνουν μικρά και σταθερά βήματα. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι και από ό,τι φαίνεται ούτε και εκείνοι θέλουν να παίξουν “κρυφτούλι” με τους φωτογράφους! Ωστόσο, κάποιες φορές δεν παύει να είναι έκπληξη το γεγονός ότι τους “ανακαλύπτει” ο φωτογραφικός φακός σε κάποιες από τις εξόδους.

Το TLIFE τους απαθανάτισε σε πρόσφατη εξόρμησή τους σε μουσική σκηνή. Το ζευγάρι διασκέδασε με το πρόγραμμα που παρουσιάζει η Νατάσσα Μποφίλιου στον Βοτανικό.

Οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ο αμετανοητος εργένης θα κάνει το επόμενο βήμα με την πρωταγωνίστρια της σειράς το “Νησί”.

Δεν είναι λίγα και τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι μένει μαζί και να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου… με τους δυο ηθοποιούς, όμως, να μην παίρνουν θέση και να αρνούνται κατηγορηματικά να μιλήσουν για τα προσωπικά τους.

Read More

And More