Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επιστροφή της από την Αμερική!

Η Αμαλία Κωστοπούλου επέστρεψε από το Σαν Φρανσισκο το Σάββατο. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει γιορτές με την οικογένειά της. Την υποδέχτηκαν όλοι μαζί στο αεροδρόμιο και φυσικά οι πρώτες στιγμές της επανένωσης τους ήταν ιδιαίτερα έντονες.

Μπορεί η Αμαλία να απολαμβάνει την παραμονή της και τις σπουδές της στην Αμερική αλλά της είχαν λείψει πολύ οι γονείς της και τα δύο αδέρφια της, Αλεξάνδρα και Μάξιμος. Θα τους χαρεί όσο πρέπει αυτές τις ημέρες αφού και η παρουσιάστρια του Mega το μόνο που έχει προγραμματίσει, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, είναι να περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τα παιδιά της.

Ανάμεσα στις οικογενειακές εξορμήσεις, η Αμαλία ξέκλεψε χρόνο για να κάνει και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε γνωστό bar-restaurant. Φυσικά αυτή είχε απόλυτη σχέση με τη νέα της αγάπη, τη μόδα.

Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας και γόνος καταξιωμένης οικογενειακής επιχείρησης με μακρόχρονη παράδοση στο χώρο του ενδύματος, Στεφανία Βαϊδάνη, σε μια σύντομη επίσκεψή της στην Ελλάδα, από την Ιταλία και το περίφημο Istituto Marangoni όπου σπουδάζει, σύστησε σε στενούς φίλους και συνεργάτες το προσωπικό της brand ρούχων Stefania V. που δημιούργησε με τις συνεργάτιδές της Μαριέλενα Χαραλαμπάκη (Creative Director) και την Αγγελική Αποστόλου (Events Designer).

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Balthazar, παιδικές φίλες, συμμαθήτριες και συμφοιτήτριες της σχεδιάστριας περπάτησαν με αέρα μοντέλων, παρουσιάζοντας τη συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.

Read More

And More