Ana Beatriz Barros: Ξανά στην Ελλάδα με τον μεγιστάνα σύζυγό της!

Στις αρχές Ιουλίου ένωσαν τις ζωές τους με δύο τελετές η Ana Beatriz Barros και ο Karim El Chiaty. Πλέον, απολαμβάνουν τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου και φαίνεται να έιναι στα καλύτερά τους! Για την ιστορία, το διάσημο μοντέλο και ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας παντρεύτηκαν στη Μύκονο.

Όλο το νησί μιλούσε για το ευτυχές γεγονός αφού κατέφθασαν από κάθε γωνιά του πλανήτοι υψηλοί καλεσμένοι αλλά και πολλά από τα αγγελάκια της Victoria’s Secret που αναστάτωσαν τις παραλίες.Το ερωτευμένο ζευγάρι, που έχει ισχυρούς δεσμούς μετην Ελλάδα, επέστρεψε στη χώρα μας λίγες εβδομάδες μετά για να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς στο αγαπημένο του νησί. Δες εδώ!

Λίγο καιρό αργότερα, ταξίδεψαν και πάλι στην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά στην Αθήνα. Το TLIFE τους συνάντησε στα νότια προάστια. Η Anna Beatriz και ο Karim έκαναν τη βόλτα τους στους δρόμους της Γλυφάδας εκμεταλευόμενοι τον καλό καιρό.

Το πανέμορφο μοντέλο κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους κρατούσε στο χέρι της καφέ, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και το αέρινο φόρεμά της.

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη Γλυφάδα!

Read More

And More