Άντα Παπανδρέου: Η ζωή της μετά το χωρισμό και η αγάπη για το θέατρο!

Η ζωή της Άντας Παπανδρέου φαίνεται να έχει αλλάξει τελείως μετά την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Γιώργο Παπανδρέου. Το ζευγάρι, μετά από 26 χρόνια κοινής πορείας, έχει γυρίσει σελίδα και η καθημερινότητα και των δύο έχει διαμορφωθεί διαφορετικά.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Την ίδια ώρα, η πρώην σύντροφός του συνεχίζει να έχει τις ίδιες αγαπημένες της συνήθειες. Μία από αυτές είναι και το θέατρο.

Λάτρης της τέχνης η Άντα Παπανδρέου δίνει το “παρών” σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις με μία μεγαλύτερη αδυναμία στο θέατρο. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε κάποια θεατρική παράσταση. Το βράδυ της Τρίτης το TLIFE τη συνάντησε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


Βίκυ Σταυροπούλου-Μανόλης Παντελιδάκης-Άντα Παπανδρέου

Απόλαυσε, μαζί με την παρέα της, τον Άμλετ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στον ομώνυμο ρόλο και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Παίζουν ακόμα οι: Ευγενία Δημητροπούλου, Θανάσης Δήμου , Ιερόνυμος Καλετσάνος, Στέργιος Κοντακιώτης Στέλιος Ξανθουδάκης, Χρήστος Σαπουντζής, Ιβάν Σβιτάιλο, Έλενα Τοπαλίδου, Γιάννης Τσεμπερλίδης, Τζεφ Μαράουι.

Read More

And More