Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Ντυμένοι στα μαύρα και απόλυτα ταιριαστοί σε βραδινή τους έξοδο [pics]

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αγαπούν τις βραδινές εξορμήσεις στην πόλη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει στην νυχτερινή Αθήνα είτε οι δυο τους είτε με καλούς τους φίλους! Απολαμβάνουν πολύ συχνά τα hot σχήματα καθώς ο αγαπημέος τραγουδιστής θέλει να στηρίζει τους φίλους και συναδέλφους του και η όμορφη συντροφός του δεν θέλει να λείπει ποτέ από το πλευρό του/

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου επτά χρόνια αλλά σε κάθε εμφάνισή του φαίνεται ότι παραμένει το ίδιο αγαπημένο και ερωτευμένο με τις πρώτες μέρες τις σχέσης τους. Βέβαια, πλέον αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας που στην αρχή απέφευγαν όσο τίποτα.

Ο ερχομός της κόρης τους Ελένης έχει ολοκληρώσει την προσωπική τους ευτυχία και απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή μαζί της. Μερικές φορές όμως χρειάζεται να την αφήσουν στο σπίτι για να περάσουν και χρόνο οι δυο τους σαν ζευγάρι

Το TLIFE τους συνάντησε στην πρόσφατη έξοδό τους στο Έναστρον όπου ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους η Πάολα, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Στέλιος Ρόκκος. Μαζί τους είναι και ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Αντώνης και η Υβόννη έκλεψαν τις εντυπώσεις ντυμένοι στα μαύρα και απόλυτα ταιριαστοί ενώ πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό μας φακό.

Read More

And More