Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Στην αγαπημένη τους Μύκονο λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία με τον Eros Ramazzotti!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έχουν αδυναμία στο νησί των Ανέμων. Το ζευγάρι διατηρεί εξοχικό στον κοσμοπολίτικο προορισμό των Κυκλάδων και βρίσκεται εκεί σε κάθε ευκαιρία. Μαζί τους στα τελευταία ταξίδια έχουν και την κόρη τους, Ελένη. Η μικρή έχει συμπληρώσει την ευτυχία του τραγουδιστή και του όμορφου μοντέλου.

“Η γέννηση ενός παιδιού κάνει κάθε γονιό να αλλάζει τις προτεραιότητές του, να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του παιδιού του”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντώνης.

Η προσωπική ζωή ενός ανθρώπου αφορά κυρίως τον ίδιο και τον στενό κύκλο της οικογένειας. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται να μαθαίνει συναρπαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή ενός καλλιτέχνη που αγαπά και ακολουθεί. Και τον ευχαριστώ και γι’ αυτό και για την αγάπη που μου δείχνει”, συμπλήρωσε ακόμα λέγοντας πως δεν υπάρχει ακόμα προγραμματισμένος ο γάμος αν και πολλά δημοσιεύματα γράφουν ότι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Προς το παρόν, κάνουν και οι δύο focus στα επαγγελματικά τους. Το ζευγάρι ταξίδεψε πριν λίγες μέρες μέχρι το Μιλάνο, για επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή. Ο Αντώνης συναντήθηκε με τον Eros Ramazzotti, έπειτα απί πρόσκληση του Ιταλού καλλιτέχνη, ενόψει της μεγάλης συναυλίας τους στο Nammos στη Μύκονο, στις 27 Ιουλίου.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για τη συναυλία

Με τις λεπτομέρειες της συναυλίες είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί ο Αντώνης στο πρόσφατο ταξίδι του στο κυκλαδίτικο νησί. Τo TLIFE τον συνάντησε όμως σε στιγμές χαλάρωσης με την Υβόννη. Οι δυο τους έκαναν βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου και απόλαυσαν τον περίπατό τους στα Ματογιάννια πιασμένοι χέρι χέρι.

Κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου συνάντησαν στο νησί και τον Πέτρο Κωστόπουλο που επισκέπτεται τη Μύκονο με την ίδια συχνότητα. Οι τρεις τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό μας φακό.

Read More

And More