Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πιασμένοι χέρι χέρι λίγο πριν την πρεμιέρα του!

Ερωτευμένοι και αγαπημένοι, Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ πέρασαν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς στη Θεσσαλονίκη πριν κατέβουν ξανά στην Αθήνα για να είναι κοντά στην πολυαγαπημένη τους κόρη αλλά και για την πρεμιέρα του Αντώνη στο Διογένης Studio.

Ο φακός της εφημερίδας Realnews απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” με προορισμό την Αθήνα. Το ζευγάρι περπατούσε χεράκι-χεράκι στους χώρους του αεροδρομίου και παρά την κούρασή τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι.


Το ζευγάρι όπως ήταν φυσικό ανυπομονούσε να γυρίσει στην Αθήνα για να αγκαλιάσει την κόρη του Ελένη αλλά και για τις τελευταίες προετοιμασίες για τη λαμπερή πρεμιέρα του Αντώνη (κάνε κλικ εδώ και δες όλο το φωτορεπορτάζ από την πρεμιέρα)

Tώρα που η κόρη τους έγινε 10 μηνών μπορούν πια και την αφήνουν σε κοντινά τους πρόσωπα ώστε να βγαίνουν. Έτσι τελευταία, έχουμε δει τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ σε αρκετές βραδινές εξόδους τώρα τελευταία και είναι πάντα πολύ διαχυτικοί και τρυφεροί μεταξύ τους!

Read More

And More