Άντζελα Γκερέκου: Η βραδινή έξοδος χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο και όσα είπε για την υγεία του!

Με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα ο Γιώργος Χωραφάς μαζί με την Άννα Φόνσου παρακολούθησαν την παράσταση “Οι καρέκλες” του Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Ζαν – Πωλ Ντενιζόν στο Θέατρο Εκστάν. Τα έσοδά της θα δοθούν στο Ίδρυμα “Το Σπίτι του Ηθοποιού”. Την ίδια βραδιά βρέθηκε στο θέατρο και η Άντζελα Γκερέκου που είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον καταξιωμένο ηθοποιό που κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού έκανε μία ακόμα έξοδο χωρίς τον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο. Ο τραγουδιστής πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του αλλά φαίνεται έτοιμος για νέα πράγματα, κάτι που επιβεβαιώνει και η σύζυγος του

“Ξέρω ότι τον νοιάζεστε και τον αγαπάτε. Είναι καλά. Δόξα τω Θεώ είναι καλά και η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη για αυτό”, δήλωσε η Άντζελα Γκερέκου.

Και συνέχισε: “Είναι το αυτονόητο να στηρίζεις τους ανθρώπους σου και να είσαι εκεί με αγάπη. Και για εμάς και για κάθε οικογένεια που αντιλαμβάνεται τι σημαίνει οικογένεια και στήριξη ο ένας με τον άλλον. Να είναι καλά και πιστεύω ότι σκέφτεται διάφορα πράγματα. Είναι κι εκείνος σε μια δημιουργική φάση. Πάνω από όλα είναι η υγεία, να είναι καλά, όπως είναι τώρα.”

“Οι άνθρωποι οι κοντινοί σου, αυτοί που σε αγαπούν. Αυτούς έχεις ανάγκη για να σε στηρίξουν. Και νομίζω ότι αυτό είναι η κινητήριος δύναμη για να βάλεις κι εσύ όλα τα δυνατά σου και να θέλεις να βοηθηθείς από αυτό και να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τα προβλήματα. Και ο Τόλης το έχει αποδείξει”, είπε κλείνοντας.

Λίγα λόγια για το έργο

Θεωρήθηκε ένα από τα σπουδαιότερα έργα του 20 ου αιώνα. Μια κωμική ιστορία πάνω στη ζωή και το θάνατο και σ’ ό,τι αφήνουμε μετά το πέρασμά μας στη γη… Σκηνοθετεί ο (με πανευρωπαϊκή καριέρα) Ζαν- Πωλ Ντενιζόν, επί δεκαπενταετίας βασικός συνεργάτης του Πήτερ Μπρουκ. Στους ρόλους του γέρου και της γριάς ο Γιάννης Σταματίου και η Ελένη Παπαχριστοπούλου. Σκηνικά–κοστούμια, Μπέτυ Λυρίτη.

Δες όσα είπε η Άντζελα Γκερέκου!

Read More

And More