Άντζελα Γκερέκου – Τόλης Βοσκόπουλος: Μαζί σε όλα!

Η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο. Οι δυο τους έχουν περάσει πάρα πολλές δυσκολίες και παραμένουν δυνατοί και ενωμένοι. Τόσο η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού όσο και ο αγαπημένος τραγουδιστής έχουν άλλωστε προτεραιότητα την κόρη τους, Μαρία. Δεν είναι λίγες και οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοινή τους έξοδο.

Βέβαια, μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Τόλη οι εξορμήσεις τους περιορίστηκαν. Το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι σε μία από τις ελάχιστες βόλτες τους στα νότια προάστια. Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε στη Γλυφάδα. Η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι μαζί σε όλα, στα δύσκολα και στα ευχάριστα!

“Ξέρω ότι τον νοιάζεστε και τον αγαπάτε. Είναι καλά. Δόξα τω Θεώ είναι καλά και η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη για αυτό”, δήλωσε η Άντζελα Γκερέκου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Και συνέχισε: “Είναι το αυτονόητο να στηρίζεις τους ανθρώπους σου και να είσαι εκεί με αγάπη. Και για εμάς και για κάθε οικογένεια που αντιλαμβάνεται τι σημαίνει οικογένεια και στήριξη ο ένας με τον άλλον. Να είναι καλά και πιστεύω ότι σκέφτεται διάφορα πράγματα. Είναι κι εκείνος σε μια δημιουργική φάση. Πάνω από όλα είναι η υγεία, να είναι καλά, όπως είναι τώρα.”

“Οι άνθρωποι οι κοντινοί σου, αυτοί που σε αγαπούν. Αυτούς έχεις ανάγκη για να σε στηρίξουν. Και νομίζω ότι αυτό είναι η κινητήριος δύναμη για να βάλεις κι εσύ όλα τα δυνατά σου και να θέλεις να βοηθηθείς από αυτό και να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τα προβλήματα. Και ο Τόλης το έχει αποδείξει”, είπε κλείνοντας.

Read More

And More