Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο με τον σύντροφό της και η δημόσια εξομολόγησή του!

Στην Ερμιόνη πέρασαν το τριήμερο η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της, Φίλιππος Μιχόπουλος. Το ζευγάρι μπορεί να μην σκέφτεται ακόμα να επισημοποιήσει τη σχέση του με έναν γάμο αλλά ζει μια όμορφη καθημερινότητα. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν ταιριάξει απόλυτα σε πολλά πράγματα και σίγουρα ένα από αυτά είναι και η διασκέδαση. Απολαμβάνουν ιδιαίτερα τις εξορμήσεις και τα ταξίδια και δεν χάνουν την ευκαιρία να επισκευτούν κάποιο νέο μέρος.

Αυτή τη φορά βρέθηκαν στην Πελοπόννησο, σε ένα από τα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία της περιοχής. Η Αθηνά μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από την εκδρομή της καθώς και αρκετά instagram stories από τις στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Έκλεισε το μήνα της με τον πιο όμορφο τρόπο.


Αυτό άλλωστε σημείωσε και εκείνη στην φωτογραφία που φαίνεται να χαίρεται τις βουτιές της στην πισίνα του ξενοδοχείου.


Το πόσο όμορφα πέρασαν οι δυο τους αποτυπώνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε ο Φίλιππος. Μπορεί να μην μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους αλλά όταν το κάνει έχουν ιδιαίτερο νόημα. Στη λεζάντα της σημείωσε: “Όταν είσαι χαρούμενη είμαι κι εγώ χαρούμενος”.

When you’re happy I’m Happy #floatfromhappiness

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Philip S. Michopoulos (@feeltheflownow) στις

Read More

And More