Αθηνά Οικονομάκου: Βραδινή έξοδος στην Αθήνα μετά τις εξωτικές διακοπές [pics]

Τις καλύτερες διακοπές της ζωής της έκανε η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός ταξιδεψε μαζί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο στις Μαλδίβες και μαγεύτηκαν από τα τοπία και τα νερά! Το ζευγάρι λατρεύει τις αποδράσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει κάνει να ζηλέψουμε με τον προορισμό που επέλεξε. Αυτή τη φορά, η όμορφη Αθηνά μας μετέφερε σε καλοκαιρινό mood μέσα από το instagram της αφού δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα από το μέρος που αποκαλεί “παράδεισο”.

Το χαμόγελο και το ηλιοκαμένο δέρμα της είναι από τα πράγματα που η Αθηνά Οικονομάκου έφερε μαζί της από αυτές τις διακοπές. Το TLIFE τη συνάντησε σε μία από τις πρώτες βραδινές εξορμήσεις της στην Αθήνα. Διασκέδασε με την καλή της φίλη και σχεδιάστρια, Χριστίνα Κοντοβά. Είναι κι εκείνη λάτρης των ταξιδιών και πρόσφατα βρέθηκε στα νησιά της Καραϊβικής οπότε σίγουρα είχαν πολλά να πουν για τις εμπειρίες τους.

Οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες διασκέδασαν με το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Δάντης στο Fantasia και πόζαραν κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, χαμογελαστές, στον φωτογραφικό μας φακό.

Read More

And More